TeenFit (13-18 jaar)

Wil je graag trainen met leeftijdgenoten? En op een vast moment in de week zelfstandig werken aan je kracht en conditie? Dan is TeenFit iets voor jou!

  • Werken aan kracht en conditie
  • Persoonlijk trainingsschema
  • Perfecte basis voor sportcarrière

Meer weten? Bel:   0412 636 234

Werkwijze

Werkwijze

Fitness voor jongeren is heel anders dan fitness voor volwassenen. Je lichaam is nog in ontwikkeling en heeft dus training op maat nodig. In het programma TeenFit ga je onder begeleiding van een ervaren instructeur met je lichaam aan de slag. Je krijgt een verantwoorde training, gericht op conditie, kracht, lenigheid, snelheid en behendigheid.

Kracht en cardio

Je traint op een vaste dag (donderdag) op krachtapparaten, cardio-apparaten en in de zaal. Door de variatie in het programma word je sterker op een manier die perfect bij jouw lichaam past. Daarmee is TeenFit een uitstekende basis voor je verdere sportcarrière.

Tijden en kosten

Tijden

Donderdag: 16.30 – 17.30 uur

Kosten

Een abonnement voor drie maanden kost € 75 plus eenmalig € 10,50 inschrijfgeld (voor het intakegesprek en de conditietest).

Aanmelden

Aanmelden

Wil je meer weten over TeenFit of je direct aanmelden? Stuur dan een e-mail naar info@medifitoss.nl. Uiteraard kun je ons ook bellen: 0412 – 63 62 34.

Wilt u liever teruggebeld worden? Laat dan uw gegevens achter. Uiterlijk de volgende werkdag hoort u van ons.

Naam

Telefoonnummer

Weten of uw behandeling wordt vergoed?