Meer informatie

Laat hieronder uw naam, email en/of telefoon gegevens achter.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

VitaalFit

Bent u 55-plusser? En vindt u het belangrijk om fit en vitaal te blijven? Dan is VitaalFit echt wat voor u. In dit Medifit-programma werkt u gedoseerd aan uw conditie, onder deskundige leiding van een ervaren trainer. Een doeltreffende én leuke manier voor senioren om fit te blijven!

  • Blijvend fit en vitaal
  • Per maand te boeken
  • Gratis proefles mogelijk

Meer informatie

Medifit24420d301-bewerkt

Werkwijze

Werkwijze

Bij VitaalFit werkt u aan de hand van afwisselende trainingen gericht aan uw conditie en fitheid: van ontspanningsoefeningen in de zaal tot en met circuittrainingen. Bovendien sluiten we iedere training af met een gezamenlijke groepstraining. Het programma VitaalFit loopt het hele jaar door: u kunt dus iedere maand instromen.

ONS welzijn-fitnessgroepen

Het VitaalFit-programma kent ook nog een andere mogelijkheid: samen met ouderenorganisatie ONS welzijn bieden we namelijk een beweegprogramma aan. Daarin werkt u in 16 trainingen onder deskundige leiding van een ervaren trainer gedoseerd aan uw lichamelijke gezondheid.

De ONS welzijn-fitnessgroepen:

  • Zorgen ervoor dat u fit en vitaal blijft
  • Bevatten gedoseerde trainingen
  • Zijn per 16 trainingen te boeken (sept-jan en jan-juni).

Fit en beweeglijk

Door het volgen van onze programma’s voelt u zich fit en beweegt u makkelijker. En heeft u een klacht? Dan kunt u snel bij onze fysiotherapeuten terecht.

Bewegen op uw eigen niveau

We bieden meerdere groepen aan op verschillende tijdstippen. Zo kunt u bewegen op uw eigen niveau. Bent u sportief of wilt u vooral rustig bewegen? Of kunt u alleen maar op een bepaald tijdstip? Samen kiezen we een groep die het beste past bij uw persoonlijke doelstelling.

Gezelligheid

De VitaalFit-groepen en de ONS welzijn-fitnessgroepen zijn hechte groepen. Maar de deelnemers ontmoeten ook graag nieuwe senioren! Naast het bewegen gaat het ook om onderlinge gezelligheid. Bovendien ontmoet u leeftijdsgenoten die net als u graag fit zijn en blijven. En na het sporten? Dan wordt er natuurlijk vaak nagepraat onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee.

Twijfelt u? Doe dan mee met een gratis proefles!

Tijden en kosten

VitaalFit

Tijden

 

Woensdag 10.00 – 11.00 uur
11:30 –  12:30 uur
14.00 – 15.00 uur
15:00 – 16:00 uur
Donderdag 08:00 – 09:00 uur
09:00 – 10:00 uur
09:00 – 10:00 uur

Kosten

Deelname aan VitaalFit kost 27,08 euro per maand. Daarnaast betaalt u 25 euro voor een uitgebreide intake. Daarin meten we uw conditie en kracht, en stellen we een persoonlijk trainingsschema op. Gaat u met vakantie of komt het tijdelijk niet uit? Dan slaat u gewoon een maandje over. U bepaalt!

ONS welzijn-fitnessgroepen

Tijden

 

Maandag 11:00 – 12:00 uur
Woensdag 14:00 – 15:00 uur
Donderdag 11:00 – 12:00 uur
14:00 – 15:00 uur
Vrijdag 15:00 – 16:00 uur

De ONS welzijn-fitnessgroepen liggen stil tijdens de vakantieperiodes.

Kosten

Deelname aan de ONS welzijn-fitnessgroepen kost 90 euro voor 16 trainingen. Daarnaast betaalt u 25 euro voor een uitgebreide intake. Daarin meten we uw conditie en kracht, en stellen we een persoonlijk trainingsschema op. Ieder seizoen (sept-jan en jan-jun) bestaat uit 2 keer 16 lessen.

Aanmelden

Aanmelden

Wilt u meer weten over deze programma’s? Of wilt u zich aanmelden? Stuur dan een e-mail naar info@medifitoss.nl. Uiteraard kunt u ons ook even bellen: 0412 – 63 62 34.

Wilt u liever teruggebeld worden? Laat dan uw gegevens achter. Uiterlijk de volgende werkdag hoort u van ons.

Naam

Telefoonnummer

Weten of uw behandeling wordt vergoed?