fbpx

Meer informatie

Laat hieronder uw naam, email en/of telefoon gegevens achter.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.


privacy

Meer informatie

Laat hieronder uw naam, email en/of telefoon gegevens achter.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.


privacy

VitaalFit

Bent u 55-plusser? En vindt u het belangrijk om fit en vitaal te blijven? Dan is VitaalFit echt wat voor u. In dit Medifit-programma werkt u gedoseerd aan uw conditie, onder deskundige leiding van een ervaren trainer. Een doeltreffende én leuke manier voor senioren om fit te blijven!

  • Blijvend fit en vitaal
  • Per maand te boeken
  • Gratis proefles mogelijk

Meer weten?
Bel ons Mail ons meld u direct aan

Medifit24420d301-bewerkt

Werkwijze

Werkwijze

Bij VitaalFit werkt u aan de hand van afwisselende trainingen gericht aan uw conditie en fitheid: van ontspanningsoefeningen in de zaal tot en met circuittrainingen. Bovendien sluiten we iedere training af met een gezamenlijke groepstraining. Het programma VitaalFit loopt het hele jaar door: u kunt dus iedere maand instromen.

Fit en beweeglijk

Door het volgen van ons programma voelt u zich fit en beweegt u makkelijker. En heeft u een klacht? Dan kunt u snel bij onze fysiotherapeuten terecht.

Bewegen op uw eigen niveau

We bieden meerdere groepen aan op verschillende tijdstippen. Zo kunt u bewegen op uw eigen niveau. Bent u sportief of wilt u vooral rustig bewegen? Of kunt u alleen maar op een bepaald tijdstip? Samen kiezen we een groep die het beste past bij uw persoonlijke doelstelling.

Gezelligheid

De vitaalfit-groepen zijn hechte groepen. Maar de deelnemers ontmoeten ook graag nieuwe senioren! Naast het bewegen gaat het ook om onderlinge gezelligheid. Bovendien ontmoet u leeftijdsgenoten die net als u graag fit zijn en blijven. En na het sporten? Dan wordt er natuurlijk vaak nagepraat onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee.

Twijfelt u? Doe dan mee met een gratis proefles!

Tijden en kosten

VitaalFit

Tijden

 

Maandag11:00 – 12:00 uur
Woensdag10:00 – 11:00 uur
11:00 – 12:00 uur
14:00 – 15:00 uur
15:00 – 16:00 uur
Donderdag08:00 – 09.00 uur
09:00 – 10:00 uur
11:00 – 12:00 uur
14:00 – 15:00 uur
15:00 – 16:00 uur
Vrijdag15:00 – 16:00 uur

 

Kosten

Deelname aan VitaalFit 1x in de week kost 28 euro per maand. 2x In de week kost 42,50 per maand. Daarnaast betaalt u 25 euro voor een uitgebreide intake. Daarin meten we uw conditie en kracht, en stellen we een persoonlijk trainingsschema op. Gaat u met vakantie of komt het tijdelijk niet uit? Dan slaat u gewoon een maandje over. U bepaalt!

Aanmelden

Aanmelden

Wilt u meer weten over deze programma’s? Of wilt u zich aanmelden? Stuur dan een e-mail naar info@medifitoss.nl. Uiteraard kunt u ons ook even bellen: 0412 – 63 62 34.

Wilt u liever teruggebeld worden? Laat dan uw gegevens achter. Uiterlijk de volgende werkdag hoort u van ons.

Naam

Telefoonnummer

privacy

Weten of uw behandeling wordt vergoed?