fbpx

Meer informatie

Laat hieronder uw naam, email en/of telefoon gegevens achter.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.


privacy

Meer informatie

Laat hieronder uw naam, email en/of telefoon gegevens achter.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.


privacy

Bootcamp

We gaan naar buiten! Ons Bootcamp-programma staat garant voor lekker gevarieerd sporten, samen met anderen, in de frisse buitenlucht. Bootcamp van Medifit in Oss is uitdagend, maar plezier in het sporten staat voorop.

  • Sporten in de buitenlucht
  • Wisselende trainingsinhoud
  • Trainen op eigen niveau

Meer weten?
Bel ons Mail ons meld u direct aan

bootcamp_01

Werkwijze

Werkwijze Bootcamp

Geen Bootcamp is hetzelfde: onze trainers kiezen steeds voor een andere invulling van het programma. We maken daarbij zoveel mogelijk gebruik van wat we in de natuur en op straat tegenkomen. Een bankje, een stoeprand, een klimrek of push-ups in het park: we grijpen alles aan om zo gevarieerd mogelijk te bewegen.

Sporten in de buitenlucht

Met onze Bootcamps werkt u op een verrassende manier aan conditie, spierkracht, snelheid en behendigheid. En dat in de frisse buitenlucht! Soms verlaten we de parcours in de omgeving van Medifit en stappen we op de mountainbike om bijvoorbeeld naar de Geffense Plas te fietsen.

Bootcamp op eigen niveau

De trainingen zijn voor iedereen geschikt. Iedere deelnemer traint op zijn of haar eigen niveau; de professionele trainer houdt rekening met ieders persoonlijke belastbaarheid en conditie.

Tijden en kosten

Tijden Bootcamp

Donderdag: 19:30 uur (in de zomermaanden)

Kosten Bootcamp

De Bootcamps zijn toegankelijk voor iedereen met een Medifit-abonnement. Ook de 10-Rittenkaart kunt u hiervoor gebruiken.

Aanmelden

Aanmelden

Wilt u meer weten over de Bootcamps? Of wilt u een abonnement afsluiten? Stuur een e-mail naar info@medifitoss.nl. Uiteraard kunt u ons ook even bellen: 0412 – 63 62 34.

Wilt u liever teruggebeld worden? Laat dan uw gegevens achter. Uiterlijk de volgende werkdag hoort u van ons.

Naam

Telefoonnummer

privacy

Weten of uw behandeling wordt vergoed?