Meer informatie

Laat hieronder uw naam, email en/of telefoon gegevens achter.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

DanceFit

DanceFit is een gevarieerd programma waarin we met verschillende dynamische dans- en trainingsvormen werken aan uw conditie. Een ervaren instructeur in onze praktijk in Oss begeleidt deze populaire beweegformule. Met dansen én fitness blijft u lekker in beweging!

  • Dansend werken aan conditie
  • Combinatie van fun en beweging
  • Nét even anders dan anders

Meer informatie

Werkwijze

Werkwijze

DanceFit is leuk, uitdagend en geheel op maat: we houden rekening met ieders persoonlijke fitheid en belastbaarheid. Los van de oefenvorm die we kiezen: werken aan conditie en fitheid gaan hand in hand met plezier en ontspanning.

Cardio-workout

Swingende muziek voor jong en oud is één van de kenmerkende DanceFit-ingrediënten. Daarnaast bevat DanceFit veel elementen van zumba en aerobics. Het is dus een uitstekende cardio-workout, die nét even wat anders van u vraagt dan uw reguliere trainingsprogramma.

Fun en beweging

Wees gerust: soepele heupen zijn geen must. Het gaat bij DanceFit om de combinatie van fun en beweging. Het gaat er dus ontspannen aan toe!

Tijden en kosten

Tijden

Maandag: 20.00 – 20.45 uur

Kosten

DanceFit is vrij toegankelijk voor iedereen met een Medifit-abonnement. Ook de 10-Rittenkaart kunt u hiervoor gebruiken.

Aanmelden

Aanmelden

Wilt u meer weten over DanceFit? Of wilt u een abonnement afsluiten? Stuur een e-mail naar info@medifitoss.nl. Uiteraard kunt u ons ook even bellen: 0412 – 63 62 34.

Wilt u liever teruggebeld worden? Laat dan uw gegevens achter. Uiterlijk de volgende werkdag hoort u van ons.

Naam

Telefoonnummer

Weten of uw behandeling wordt vergoed?