Meer informatie

Laat hieronder uw naam, email en/of telefoon gegevens achter.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Nordic Walking

Medifit in Oss organiseert regelmatig outdoor-activiteiten. Momenteel kunt u bij ons terecht voor Nordic Walking, een uitstekende manier om lekker actief te zijn in de buitenlucht.

  • Intensieve bewegingsvorm
  • Aandacht voor techniek
  • Algehele conditieverbetering

Meer informatie

nordicwalking_01

Werkwijze

Werkwijze Nordic Walking

Nordic Walking is een intensieve vorm van bewegen. De juiste techniek is daarbij erg belangrijk. Daarom besteden we vooraf aandacht aan verschillende technische aandachtspunten, zoals het hanteren van de wandelstokken, de lengte van de stok, de juiste armbeweging en de combinatie van die beweging met een goede looppas.

Betere conditie

Heeft u de juiste techniek eenmaal onder de knie, dan zult u merken dat uw looppas versnelt, uw armkracht toeneemt en uw algehele conditie verbetert. Uw ervaren instructeur let er wel op dat iedere deelnemer op zijn eigen niveau deelneemt. Plezier in het bewegen staat voorop!

Tijden en kosten

Tijden

De Nordic Walking-sessies vinden plaats zodra er voldoende belangstelling is. In overleg met de deelnemers kiezen we vervolgens de meest geschikte dag en tijd.

Kosten

De Nordic Walking-sessies zijn vrij toegankelijk voor iedereen met een Medifit-abonnement. Ook de 10-Rittenkaart kunt u hiervoor gebruiken. U kunt gebruikmaken van onze stokken.

Aanmelden

Aanmelden

Meer weten over Nordic Walking? Of wilt u een abonnement afsluiten? Stuur een e-mail naar info@medifitoss.nl. Uiteraard kunt u uw vragen ook telefonisch stellen: 0412 – 63 62 34.

Wilt u liever teruggebeld worden? Laat dan uw gegevens achter. Uiterlijk de volgende werkdag hoort u van ons.

Naam

Telefoonnummer

Weten of uw behandeling wordt vergoed?