fbpx

Meer informatie

Laat hieronder uw naam, email en/of telefoon gegevens achter.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.


privacy

Meer informatie

Laat hieronder uw naam, email en/of telefoon gegevens achter.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.


privacy

Fitness: vrij trainen

Komt u niet toe aan een vast sportmoment? Dan is de vrije fitness van Medifit in Oss een oplossing. U sport op het moment dat het u uitkomt.

  • Alle faciliteiten beschikbaar
  • Sporten als het u uitkomt
  • Persoonlijk trainingsschema

Meer weten?
Bel ons Mail ons meld u direct aan

bewegen_02

Werkwijze

Werkwijze

U traint zelfstandig, op het moment dat het u past. Vanzelfsprekend heeft u de beschikking over alle faciliteiten in ons sportcentrum.

Uitgebreide intake

Bent u nieuw bij Medifit in Oss? Dan houden we een uitgebreide intake. Hierin bespreken we uw levensstijl en meten we uw conditie en lichamelijke prestaties.

Trainingsschema op maat

Onze intake is zo uitgebreid, omdat aandacht voor de mens centraal staat in onze werkwijze. We willen veel van u weten, om een trainingsschema samen te kunnen stellen dat precies bij u past. Tijdens de eerste drie trainingen begeleiden we u persoonlijk, zodat u precies weet hoe u de oefeningen op de juiste wijze uitvoert.

Nieuw trainingsschema

Iedere drie maanden bekijken we in hoeverre u uw persoonlijke doelen hebt behaald. Zo nodig stellen we een nieuw trainingsschema op met nieuwe doelen en uitdagingen.

Tijden en kosten

Tijden

Op onderstaande tijdstippen is er een fitnessinstructeur aanwezig om u te helpen. Buiten deze uren om kunt u wel trainen, maar zijn we bezig met patiënten; we hebben dan geen tijd om u te begeleiden.

De kosten voor vrij fitnessen zijn afhankelijk van uw abonnementsvorm. Met een Small Fit-abonnement betaalt u € 35 per maand. Met een Large Fit-abonnement betaalt u € 57,50 per maand. Ook is het mogelijk uw 10-Rittenkaart te gebruiken. U betaald hiervoor 107,50

 

Maandag08.00 – 10.00 uur13.30 – 22.00 uur
Dinsdag08.00 – 16.00 uur18.00 – 22.00 uur
Woensdag08.00 – 22.00 uur
Donderdag08.00 – 15.00 uur16.30 – 22.00 uur
Vrijdag08.00 – 17.00 uur
Zaterdag09.00 – 11.00 uur
Aanmelden

Aanmelden

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor vrij fitnessen? Of wilt u zich aanmelden? Stuur een e-mail naar info@medifitoss.nl. Uiteraard kunt u ook even bellen: 0412 – 63 62 34.

Wilt u liever teruggebeld worden? Laat dan uw gegevens achter. Uiterlijk de volgende werkdag hoort u van ons.

Naam

Telefoonnummer

privacy

Weten of uw behandeling wordt vergoed?