Meer informatie

Laat hieronder uw naam, email en/of telefoon gegevens achter.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Running therapy

Lekkerder in je vel komen: dat is het doel van running therapy van Medifit in Oss. Door gericht te trainen, werkt u aan het verminderen van een depressie, burn-out of chronische vermoeidheid. En voelt u zich per dag fitter worden.

  • Stressvermindering
  • Balans tussen lichaam en geest
  • Belasting op individueel niveau

Meer informatie

Effecten

Effecten running therapy

Running therapy wordt algemeen erkend als een goede aanvullende behandeling voor stress en spanningsklachten. Uit onderzoek blijkt bijvoorbeeld dat bewegen een gunstig effect heeft op de balans tussen lichaam en geest. Daarmee is running therapy is een zeer geschikte oefenvorm voor mensen met een lagere belastbaarheid (vaak als gevolg van stressgerelateerde klachten).

Half uur hardlopen

Tijdens running therapy neemt u eens per week aan een gezamenlijke training, die wordt gegeven door een gespecialiseerde fysiotherapeut. Daarnaast vragen we u om zelf, individueel, ook nog twee keer per week te trainen. Het eerste doel: een half uur onafgebroken hardlopen. In uw eigen tempo, aangepast aan uw eigen inspanningsbehoefte en intensiteit.

Ren je Fit

Ren je Fit

Ren je Fit is een uitstekend vervolg op Running Therapy. Dit is een bewegingsprogramma voor mensen met een hogere mate van fitheid. Meedoen aan Ren je Fit kan individueel, maar ook in groepsverband (maximaal 6 personen). Iedere deelnemer neemt zijn of haar eigen niveau als uitgangspunt voor de oefeningen en fysieke uitdagingen.

Meer over Ren je Fit >

Aanmelden

Aanmelden

Wilt u meer weten over running therapy of Ren je Fit? Of u aanmelden? Stuur dan een e-mail naar info@medifitoss.nl. Uiteraard kunt u uw vragen ook telefonisch stellen: (0412) 63 62 34.

Wilt u liever teruggebeld worden? Laat dan uw gegevens achter. Uiterlijk de volgende werkdag hoort u van ons.

Naam

Telefoonnummer

Tijden en kosten

Tijden

De Lichaam en Geest-programma’s hebben geen vaste dagen en/of tijden. De meeste programma’s starten zodra zich voldoende deelnemers hebben aangemeld.

Kosten

Veel Lichaam en Geest-programma’s zijn vrij toegankelijk voor iedereen met een Medifit-abonnement. In veel gevallen kunt u ook de 10-Rittenkaart gebruiken.

Wilt u meer informatie? Stuur dan een e-mail naar info@medifitoss.nl. Uiteraard kunt u uw vragen ook telefonisch stellen: (0412) 63 62 34.

Weten of uw behandeling wordt vergoed?