fbpx

Contact

  Maak direct een afspraak

  Naam*

  E-mail*

  Telefoon

  Met welke afdeling wilt u contact opnemen*

  Onderwerp

  Kies uw locatie

  Omschrijf kort uw pijnklacht

  Onderwerp

  Kies uw locatie

  Uw bericht

  Onderwerp

  Uw bericht

  privacy

  CooL Leefstijlprogramma Oss

  CooL Leefstijlprogramma in Oss

  Heeft u last van overgewicht of ernstig overgewicht (obesitas)? En wilt u uw gezondheid verbeteren door te werken aan een gezondere leefstijl? Dan is het leefstijlprogramma in Oss genaamd Coaching op leefstijl wellicht iets voor u. Een gezonde leefstijl is alles wat u doet en laat om gezond te blijven. Het kan lastig zijn om een gezonde leefstijl te ontwikkelen. Door deel te nemen aan een gecombineerde leefstijlinterventie wordt u hierbij ondersteund. Het doel van het Coaching op leefstijl programma is om een gezondere leefstijl voor u te bewerkstelligen door advies en begeleiding bij voeding, beweging en gedraag door een gecertificeerde leefstijlcoach.

  • Gericht op echte gedragsverandering
  • Voor mensen met een BMI > 25 vergoed vanuit de basisverzekering
  • Zowel groeps- als persoonlijke bijeenkomsten
  • Alleen door gecertificeerde leefstijlcoach en fysiotherapeuten

  Meer weten?
  Bel ons Mail ons Direct aanmelden

  Meer weten? Bel:   0412 636 234

  Werkwijze

  Werkwijze gecombineerde leefstijlinterventie – COOL programma

  Het Coaching op leefstijl programma is er op gericht om de algehele leefstijl te verbeteren van mensen die als doel hebben om blijvend gewicht te verliezen. Naast betere eetgewoontes en meer beweging is er ook aandacht voor slaap, ontspanning, stress, vitaliteit, werk en privé balans. Met hulp van een leefstijlcoach en/of fysiotherapeut stel je doelen op en kies je aan welke aspecten je gaat werken.

  Waar staat CooL voor?

  CooL staat voor Coaching Op Leefstijl en is een leefstijlprogramma in Oss dat streeft naar een meetbare verbetering in de leefstijl, gezondheid en kwaliteit van leven. Het is belangrijk om zelf goed inzicht te krijgen in kennis, motivatie, valkuilen en belemmeringen die van invloed zijn op jouw gezondheid. Dit zorgt ervoor dat je zelf een bewuste en gezonde keuze leert maken die past bij jouw karakter. Dit heeft een positieve verandering tot gevolg op bijvoorbeeld gewicht, vetpercentage, middelomtrek, bloedglucose of cholesterol.

  Dit is een 2 jaar durend programma dat bestaat uit 8 individuele gesprekken en 16 groepsbijeenkomsten met je mede-deelnemers. Het programma wordt georganiseerd en uitgevoerd door onze gecertificeerde leefstijlcoach. Daarnaast vindt in beide programma’s een intake en een eindgesprek plaats.

  Je komt in aanmerking voor verwijzing voor het COOL programma wanneer je:

  • Je 18 jaar of ouder bent
  • Overgewicht (d.w.z. een BMI tussen 25 en 30) hebt en daarnaast een verhoogd risico op diabetes of hart- en vaatziekten
  • Ernstig overgewicht (d.w.z. een BMI> 30) hebt
  • Doorverwezen wordt door de huisarts
  • Gemotiveerd bent om het tweejarig programma te volbrengen

  Bereken hier je BMI!

  Vergoedingen

  Vergoedingen COOL leefstijl programma

  COOL wordt vergoed door de basisverzekering zonder dat hierbij het eigen risico wordt aangesproken. COOL is niet het zoveelste dieet, maar is een compleet leefstijl programma waarin je daadwerkelijk je gedrag verandert. Goed om te weten: we hebben bij álle verzekeraars een contract.

  Komt u er niet uit? Stuur dan een e-mail naar info@medifitoss.nl. Uiteraard kunt u uw vragen ook telefonisch stellen: 0412 63 62 34.

   

  Aanmelden

  Aanmelden voor het COOL programma

  Wilt u meer weten over het COOL programma of meer informatie hierover ontvangen? Stuur dan een e-mail naar info@medifitoss.nl. Uiteraard kunt u uw vragen ook telefonisch stellen: 0412 63 62 34.  Medifit Oss is ook aangesloten bij de Synchroon zorggroep u kunt dus ook doorverwezen worden door een huisarts of internist naar onze COOL-coach.  Je mag ook zelf contact opnemen met een COOL-coach maar dit kan alleen als je een verwijzing hebt van een arts. 

  Wilt u liever teruggebeld worden? Laat dan uw gegevens achter. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

   Naam

   Telefoonnummer

   privacy

   Weten of uw behandeling wordt vergoed?