fbpx

Contact

  Maak direct een afspraak

  Naam*

  E-mail*

  Telefoon

  Met welke afdeling wilt u contact opnemen*

  Onderwerp

  Kies uw locatie

  Omschrijf kort uw pijnklacht

  Onderwerp

  Kies uw locatie

  Uw bericht

  Onderwerp

  Uw bericht

  privacy

  Sportmassage

  Een sportmassage is gericht op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren. Met deze massage vorm zorg je ervoor dat afvalstoffen in je spieren sneller worden afgevoerd. Daarmee bevorder je het herstel van je spieren en lichaam. Je kunt zowel enkele dagen voor of na een flinke inspanning een massage nemen. Sportmassages worden ook preventief ingezet om blessures te voorkomen. Als je al last hebt van een blessure, dan zorgt deze massage voor sneller herstel.

  • Sneller herstel van je spieren
  • Minder pijnklachten
  • Voorkom overbelastingJe ziet twee handpalmen een rug masseren
  Werkwijze

  Hoe werkt sportmassage?

  Een sportmassage is een stevige massagevorm waarbij bindweefsel en ‘spierknopen’ wordt losgemaakt. Deze vorm van masseren verbetert de doorbloeding van je spieren, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Daarmee wordt het herstel van je lichaam bevordert en voorkom je blessures door overbelasting van je spieren.

  Doordat deze massage vrij stevig is, is deze niet geschikt vlak voor of na een grote inspanning. Je spieren worden hierdoor teveel belast. Als je je wilt laten masseren vlak voordat je een grote inspanning gaat leveren, kies dan altijd voor een massage die de spieren niet al te zeer belast. Onze sportmasseur zal je hier  naar vragen en zijn massage daar op aanpassen.

  Ook kun je sportmassage gebruiken om je spieren te activeren, bijvoorbeeld aan het begin van een training of na een rustperiode.  Het kan dus zowel preventief, pro-actief en reactief worden ingezet. Sportmassage is ook geschikt voor niet-sporters.

   

   

  Vergoedingen

  Wast kost een sportmassage?

  De kosten voor sportmassage worden niet vergoedt door de zorgverzekering en deze moet u zelf betalen.

  30 minuten : 32,50 euro
  45 minuten : 45 euro
  60 minuten: 55 euro

   

  Aanmelden

  U kunt een sportmassage inplannen op de volgende tijdstippen:

  • Maandag t/m donderdagavond
  • Vrijdagmiddag
  • Zaterdagochtend

  Wilt u meer informatie weten? Of wilt u direct een afspraak maken?  U kunt zich aanmelden voor een sportmassage door te bellen naar 0412-6336234. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@medifitoss.nl.

  Weten of uw behandeling wordt vergoed?