fbpx

Contact

  Maak direct een afspraak

  Naam*

  E-mail*

  Telefoon

  Met welke afdeling wilt u contact opnemen*

  Onderwerp

  Kies uw locatie

  Omschrijf kort uw pijnklacht

  Onderwerp

  Kies uw locatie

  Uw bericht

  Onderwerp

  Uw bericht

  privacy

  Fysiotherapie

  Vanuit onze praktijk in Oss bieden wij diverse vormen van fysiotherapie. Fysiotherapie is de behandelmethode voor klachten aan het bewegingsapparaat: de spieren, de gewrichten, de banden en de zenuwen. Een fysiotherapeut probeert klachten te verhelpen, maar ook te voorkomen. Vormen die we aanbieden zijn:

  • Algemene fysiotherapie
  • Diverse specialisaties
  • Beweeggroepen

  Meer weten?
  Bel ons Mail ons meld u direct aan

  Onze fysiotherapeuten

  De fysiotherapeut is een specialist in bewegen. Hij of zij zoekt de oorzaak van de klacht en probeert deze met de juiste oefeningen en/of therapie te verminderen. Is dat gelukt, dan helpt hij u ook om verdere klachten te voorkómen, bijvoorbeeld met gerichte oefeningen voor thuis.

  Groepsfoto van de fysiotherapeuten werkzaam bij Medifit Oss

  Uiteraard zijn al onze fysiotherapeuten ingeschreven in het Kwaliteitsregister.

  Specialisaties

  Er zijn verschillende vormen van fysiotherapie. Afhankelijk van uw klacht bepalen we welke vorm voor u het meest geschikt is. Bij bepaalde ziektebeelden en klachten is het bovendien noodzakelijk dat u wordt behandeld door een gespecialiseerde fysiotherapeut.

  Wij hebben ervoor gekozen om met veel specialisaties te werken. Omdat we het breedste aanbod van fysiotherapie in Oss hebben, is de kans groot dat we u van dienst kunnen zijn.

  Oss

  De vormen van fysiotherapie die we in onze praktijk in Oss aanbieden:

  Beweeggroepen

  Er zijn veel redenen om te sporten en te bewegen. Denk naast fitheid en gezondheid bijvoorbeeld aan medische redenen, zoals overgewicht, zwangerschap, COPD en reuma. Wat uw motivatie ook is om te bewegen: bij Medifit in Oss kunt u terecht voor een beweegprogramma dat op u en uw gezondheid is afgestemd.

  • Alle veelvoorkomende medische indicaties
  • Maatwerk sportprogramma’s
  • Contact met lotgenoten

  De beweeggroepen van Medifit hebben allemaal als doel: verantwoord bewegen voor mensen met een bepaalde aandoening of beperking. In sommige gevallen hebben de deelnemers aan de beweeggroepen een individueel traject doorlopen (meestal begeleid door een fysiotherapeut). Zij stromen daarna in een beweeggroep in die bij hen past.

  Medifit in Oss verzorgt de volgende beweeggroepen:

  Weten of uw behandeling wordt vergoed?