fbpx

Contact

  Maak direct een afspraak

  Naam*

  E-mail*

  Telefoon

  Met welke afdeling wilt u contact opnemen*

  Onderwerp

  Kies uw locatie

  Omschrijf kort uw pijnklacht

  Onderwerp

  Kies uw locatie

  Uw bericht

  Onderwerp

  Uw bericht

  privacy

  Fitness voor 55+’ers

  Medifit biedt u fitness voor 55+’ers in Oss. Wilt u uw conditie op peil houden? Werken aan spierbehoud? Fit en vitaal blijven op een manier die past bij uw leeftijd? Dan zijn de fitnessprogramma’s voor 55+’ers iets voor u. Medifit in Oss biedt u de juiste begeleiding.

  • Fit en vitaal blijven
  • Minder kans op blessures
  • Persoonlijke aandacht

  Meer weten?
  Bel ons Mail ons meld u direct aan

  Fitness en training op oudere leeftijd gaan uitstekend samen. Niemand is te oud om voor zijn of haar eigen lichaam te zorgen! Een actieve levensstijl helpt u niet alleen om u fit en vitaal te voelen, maar kan bovendien de kans op blessures verkleinen.

  Conditie en doelen

  Voordat u deelneemt aan de fitnessprogramma’s voor 55+’ers, nodigen we u uit voor een intake. Tijdens die intake bepalen we uw conditie en bespreken we uw huidige activiteiten, levensstijl en eventuele medische klachten. Ook voeren we enkele kleine fitheidstests uit.

  Persoonlijk schema

  Onze intake is zo uitgebreid, omdat aandacht voor de mens centraal staat in onze werkwijze. We willen veel van u weten, om u een trainingsschema aan te kunnen bieden dat exact past bij waar u behoefte aan heeft. Hierdoor kunnen wij zorgen voor de juiste begeleiding van de fitness voor 55+’ers in Oss.

  Weten of uw behandeling wordt vergoed?