fbpx

Contact

  Maak direct een afspraak

  Naam*

  E-mail*

  Telefoon

  Met welke afdeling wilt u contact opnemen*

  Onderwerp

  Kies uw locatie

  Omschrijf kort uw pijnklacht

  Onderwerp

  Kies uw locatie

  Uw bericht

  Onderwerp

  Uw bericht

  privacy

  Historie

  Hans Maertens is in 1979 begonnen met de fysiotherapiepraktijk in de Saffier. Geurt Onvlee sloot zich een 1/2 jaar later aan. Het gezondheidscentrum Ussen moest toen nog gebouwd worden.

  Het aanbod van patiënten steeg gestaag en in 1985 voegde Joop Klasen zich allereerst als part-timer bij het toenmalige team. In 1992 heeft de praktijk voor Fysiotherapie Ussen de naam Medifit gekregen toen Joop zijn intrede maakte in de maatschap.

  De praktijk groeide snel door. Zo kwam er een uitbreiding van de fitnessruimte  door de aanbouw in 1998.  In 2002 zijn als laatste de huisartsen vertrokken uit het oorspronkelijke gezondheidscentrum en bleef alleen Medifit als enige gebruiker van het pand over en kwamen er nog meer behandelcabines en medewerkers bij.  Arjan Calatz , die al vanaf 1997 bij Medifit als fysiotherapeut werkte sloot zich in 2003 aan bij de maatschap.

  In 2006 werd onder leiding van Hans, als 4e praktijk van Nederland, het kwaliteitscertificaat HKZ behaald. Op dit moment hebben we bij alle zorgverzekeraars het kwaliteitscertificaat plus status behaald. Wat betekent dat we in het hoogste segment meedraaien in de fysiotherapie.

  In 2010 kwam Mireille  Claessens het team versterken en sloot zich in 2012 aan bij de maatschap, waarna Hans en  Geurt uitgetreden zijn en de maatschap weer uit 3 personen bestond: Joop, Arjan en Mireille. In 2016 heeft Joop de maatschap verlaten. In 2018 heeft Sjemaine van Zeeland de positie van Arjan Calatz overgenomen en is de huidige samenstelling Mireille en Sjemaine ontstaan.

   

  Meer weten? Bel:   0412 636 234

  Weten of uw behandeling wordt vergoed?