fbpx

Contact

  Maak direct een afspraak

  Naam*

  E-mail*

  Telefoon

  Met welke afdeling wilt u contact opnemen*

  Onderwerp

  Kies uw locatie

  Omschrijf kort uw pijnklacht

  Onderwerp

  Kies uw locatie

  Uw bericht

  Onderwerp

  Uw bericht

  privacy

  Fysiotherapie bij zwangerschap

  Iedere zwangere vrouw voelt weleens wat druk of pijn in de liezen, de lage rug of het bekken. Met fysiotherapie tijdens de zwangerschap kunnen we je helpen om deze klachten te voorkomen of te verminderen.

  • Klachten voorkomen of verminderenEen zwangere vrouw die haar buik bloot heeft door knoopjes van een blouse niet volledig te sluiten. Op de afbeelding staat ze met haar handen over haar buik om de nadruk op de baby te leggen.
  • Eenvoudige uitleg en gerichte oefeningen

  Tevens hebben wij ook de mogelijkheid om deel te nemen aan Floor®. Dit is een groepsles speciaal voor vrouwen rondom de zwangerschap, zowel zwanger als bevallen. Hierbij train je in groepsverband en komen thema’s aan bod die van belang zijn in de zwangerschap.

  Meer weten?
  Bel ons Mail ons Direct aanmelden

  Werkwijze

  Fysiotherapie bij zwangerschap: De werkwijze

  Fysiotherapie bij zwangerschapsklachten richt zich op het gehele bekkengebied waaronder het bekken, de lage rug en de rug-, buik- en bekkenbodemspieren. Met daarbij het belang van de balans in de dingen die je doet en de rust die je neemt. Zeker met alle veranderingen rondom de zwangerschap.

  Fysiotherapie helpt bij het verminderen of voorkomen van:

  • Lichamelijke problemen tijdens de zwangerschap of na de bevalling
  • Bekken- en/of lage rugpijn
  • Inactiviteit
  • Disbalans in belasting en belastbaarheid

  Tijdens de behandelingen richten we ons op jouw specifieke hulpvraag rondom het bekkengebied. Indien je klachten hebt in het bekkenbodemgebied zoals ongewild urineverlies, onbedoeld windjes laten, pijn of een zwaar gevoel in het kruis, verdien je nog meer expertise en verwijzen we je door naar een geregistreerde bekkenfysiotherapeut.

  Vergoedingen

  Fysiotherapie bij zwangerschap: Vergoedingen

  Het is belangrijk dat je zelf nagaat hoeveel behandelingen door je zorgverzekeraar worden vergoed. De laatste jaren hebben er namelijk veel veranderingen plaatsgevonden rond de vergoedingen voor fysiotherapie.

  Kom je er niet uit? Wij helpen je graag: 0412 63 62 34.

  Goed om te weten: we hebben bij álle verzekeraars een contract.

  Vergoedingen voor fysiotherapie maken deel uit van je aanvullende verzekering en gaan dus niet ten koste van je eigen risico. Een uitzondering hierop zijn de behandelingen voor chronische klachten; na de 20ste behandeling gaan deze wel ten koste van je eigen risico.

  Aanmelden

  Fysiotherapie bij zwangerschap: Aanmelden

  Wil je meer weten over fysiotherapie bij zwangerschap? Of direct een afspraak maken? Stuur dan een e-mail naar info@medifitoss.nl. Uiteraard kun je je vragen ook telefonisch stellen: 0412 63 62 34.

  Wilt u liever teruggebeld worden? Laat dan uw gegevens achter. Uiterlijk de volgende werkdag hoort u van ons.

   Naam

   Telefoonnummer

   privacy

   Paulien van de Veerdonk


   BIG nr: 09919871304

   Laura Swinkels


   BIG nr: BIG nr: 79930148004

   Weten of uw behandeling wordt vergoed?