fbpx

Contact

  Maak direct een afspraak

  Naam*

  E-mail*

  Telefoon

  Met welke afdeling wilt u contact opnemen*

  Onderwerp

  Kies uw locatie

  Omschrijf kort uw pijnklacht

  Onderwerp

  Kies uw locatie

  Uw bericht

  Onderwerp

  Uw bericht

  privacy

  Mom’s bootcamp

  Medifit biedt Mom’s Bootcamp in Oss, speciaal voor mama’s die klaar zijn om weer een stukje te rennen en springen zonder ‘iets’ te verliezen. Ben jij, in ieder geval, meer dan 3 maanden geleden bevallen en wil je graag op een verantwoorde manier bootcampen? Dan is deze training wat voor jou! 

  Meer weten? Bel:   0412 636 234

  Werkwijze

  Werkwijze

  Voor mama’s die klaar zijn om weer een stukje te rennen en springen zonder ‘iets’ te verliezen. Ben jij, in ieder geval, meer dan 3 maanden geleden bevallen en wil je graag op een verantwoorde manier bootcampen? Dan is deze training wat voor jou! Een voorwaarde voor deze training is dat je al weer kleine stukjes kan rennen en springen zonder klachten in het lijf, waaronder de bekkenbodem. Is dit nog net wat te veel gevraagd? Start dan met de Floor® Hersteltraining. Als je hierover twijfelt kunnen onze collega’s je hierbij verder helpen. 

  • 3 maanden of langer geleden bevallen
  • Rennen en springen zonder lichamelijke klachten
  • Bootcampen op eigen niveau
  • Begeleiding door opgeleide Floor®-fysio’s, Paulien van de Veerdonk en Laura Swinkels
  • Intake mom’s bootcamp online ingevuld (deze sturen we je toe, na aanmelding)
  Tijden en kosten

  Tijden

  Je kunt op ieder moment instromen bij de mom’s bootcamp in Oss. De training is op: 

  • Woensdagavond 20.30 – 21.30 uur

  Kosten

  Er zijn verschillende mogelijkheden voor de mom’s bootcamp. Je kan deelnemen met een maandabonnement (LargeFit onbeperkt v.a. €60,- per maand / SmallFit 1x in de week v.a. €37,50 per maand) of met een Floor® rittenkaart (5 lessen Floor® €75,- / 10 lessen Floor® €125,- / 20 lessen Floor® €230,-, let op, op de rittenkaarten zit een geldigheidsduur). 

  Aanmelden

  Aanmelden

  Wil je meer weten over de mom’s bootcamp of je direct aanmelden? Stuur dan een e-mail naar info@medifitoss.nl. Uiteraard kun je je vragen ook telefonisch stellen: 0412 63 62 34.

  Weten of uw behandeling wordt vergoed?