fbpx

Contact

  Maak direct een afspraak

  Naam*

  E-mail*

  Telefoon

  Met welke afdeling wilt u contact opnemen*

  Onderwerp

  Kies uw locatie

  Omschrijf kort uw pijnklacht

  Onderwerp

  Kies uw locatie

  Uw bericht

  Onderwerp

  Uw bericht

  privacy

  Fitness

  Voor de een is fitness een manier om lekker fit te blijven, de ander wil juist heel gericht kracht en conditie opbouwen. Medifit verstrekt fitness in Oss kan het allebei. Wat uw reden of motivatie ook is: fitness bij Medifit betekent ‘verantwoord bewegen’.

  • Verantwoord bewegen
  • Kracht, cardio en oefenen
  • Persoonlijk trainingsschema

  Meer weten?
  Bel ons Mail ons Direct aanmelden

  Twee mannelijke benen wandelen op een loopband

  Alle faciliteiten voor fitness

  In onze praktijk bieden wij fitness in Oss hebben we alle faciliteiten in huis: een krachtzaal, een cardiozaal en een oefenzaal. Toch zijn we geen traditionele sportschool. Bij ons bijvoorbeeld geen harde muziek en grote spiegels.

  Uitgebreide intake

  Bent u nieuw bij Medifit in Oss? Dan houden we een uitgebreide intake. Hierin bespreken we uw levensstijl en meten we uw conditie en fysieke gezondheid.

  Trainingsschema op maat

  Onze intake is zo uitgebreid, omdat aandacht voor de mens centraal staat in onze werkwijze. We willen veel van u weten, om een trainingsschema samen te kunnen stellen dat precies bij u past. Tijdens de eerste drie trainingen begeleiden we u persoonlijk, zodat u precies weet hoe u de fitnessoefeningen op de juiste wijze uitvoert.

  Vrij sporten

  Sporten kan onder begeleiding van een fysiotherapeut of sportinstructeur, maar vrij sporten is uiteraard ook mogelijk. Hiervoor hebben we vaste trainingstijden.

  NL Actief

  Wij zijn aangesloten bij de branchevereniging NL Actief en hanteren de standaard leveringsvoorwaarden. Klik hier om deze voorwaarden na te lezen.

  Weten of uw behandeling wordt vergoed?