fbpx

Contact

  Maak direct een afspraak

  Naam*

  E-mail*

  Telefoon

  Met welke afdeling wilt u contact opnemen*

  Onderwerp

  Kies uw locatie

  Omschrijf kort uw pijnklacht

  Onderwerp

  Kies uw locatie

  Uw bericht

  Onderwerp

  Uw bericht

  privacy

  Sportfysiotherapie

  Kunt u niet vrijuit sporten? Heeft u een blessure? Of wilt u een persoonlijk advies over uw training? Wij bieden sportfysiotherapie in Oss die u daarbij helpt. Een sportfysiotherapeut van Medifit begrijpt bovendien als geen ander dat u snel weer aan de slag wilt.

  • Voor zowel beginners als topsporters
  • Veel aandacht voor preventie
  • Erkende sportfysiotherapeuten

  Meer weten?
  Bel ons Mail ons Direct aanmelden

  Een sport therapeut die kijkt naar de knie van een sporter terwijl zij een oefening doet tijdens een sportfysiotherapie sessie

   

   

   

   

  Werkwijze

  Werkwijze sportfysiotherapie

  Sportfysiotherapie is er voor iedereen: van beginner tot professionele sporter. Het gaat daarbij vaak om blessures, maar ook om adviezen om optimaal te bewegen. Samen bevorderen we de sportprestaties en – niet te vergeten – het plezier dat sporten geeft.

  Ook niet-sporters en mensen met een chronische aandoening komen naar de sportfysiotherapeut. Zij trainen bijvoorbeeld vanuit minimale belastbaarheid langzaam op naar een wat hoger niveau. Daarnaast maakt sportfysiotherapie regelmatig deel uit van de therapie bij ouderen en kinderen.

  Preventie

  De sportfysiotherapeut besteedt ook veel aandacht aan preventie. Hij of zij adviseert u over de beste manier van sporten en bewegen, om herhaling of nieuwe fysieke problemen te voorkomen.

  ClubFit

  ClubFit is ontwikkeld door Medifit Oss om clubs in de regio Oss e.o. medisch te ondersteunen met als doel om (top) sportzorg op maat te maken voor iedereen. Medifit Oss stelt zich als doel om met ClubFit sportclubs in regio Oss en omgeving (para)medische begeleiding te bieden. Denk hierbij aan een sportspreekuur, sport specifieke trainingen, clinics of ondersteuning bij evenementen van een club. Momenteel hebben we samenwerkingen met veel verschillende clubs in de regio:

  Mocht u hier meer over willen weten  of geïnteresseerd zijn in een mogelijke samenwerking neem dan contact op via 0412-636234.

  Vergoedingen

  Vergoedingen sportfysiotherapie

  Het is belangrijk dat u zelf nagaat hoeveel behandelingen door uw zorgverzekeraar worden vergoed. De laatste jaren hebben er namelijk veel veranderingen plaatsgevonden rond de vergoedingen voor fysiotherapie.

  Komt u er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op: 0412 63 62 34.

  Goed om te weten: we hebben bij álle verzekeraars een contract.

  Vergoedingen voor fysiotherapie maken deel uit van uw aanvullende verzekering en gaan dus niet ten koste van uw eigen risico. Een uitzondering hierop zijn de behandelingen voor chronische klachten; na de 20ste behandeling gaan deze wel ten koste van uw eigen risico.

  Aanmelden

  Aanmelden sportfysiotherapie

  Wilt u meer weten over sportfysiotherapie? Of direct een afspraak maken? Stuur dan een e-mail naar info@medifitoss.nl. Uiteraard kunt u uw vragen ook telefonisch stellen: 0412 63 62 34.

   

  Wilt u liever teruggebeld worden? Laat dan uw gegevens achter. Uiterlijk de volgende werkdag hoort u van ons.

   Naam

   Telefoonnummer

   privacy

   Sjemaine van Zeeland


   BIG nr: 33062401004

   Martin Krayo


   BIG nr: BIG nr: 09065509204

   Stefan van Zijtveld


   BIG nr: 39918949804

   Weten of uw behandeling wordt vergoed?