fbpx

Contact

  Maak direct een afspraak

  Naam*

  E-mail*

  Telefoon

  Met welke afdeling wilt u contact opnemen*

  Onderwerp

  Kies uw locatie

  Omschrijf kort uw pijnklacht

  Onderwerp

  Kies uw locatie

  Uw bericht

  Onderwerp

  Uw bericht

  privacy

  Algemene fysiotherapie Oss

  Wilt u af van lichamelijke klachten die u belemmeren in uw dagelijks leven? Of wilt u advies over een betere houding? Met elke hulpvraag over houding en beweging kan algemene fysiotherapie van Medifit in Oss u helpen.

  • Betere houding
  • Meer bewegingsvrijheid
  • Hogere kwaliteit van leven

  Meer weten?
  Bel ons Mail ons Direct aanmelden

  Werkwijze

  Werkwijze algemene fysiotherapie

  Een algemeen fysiotherapeut behandelt patiënten die klachten en vragen hebben over houding en beweging. Het doel van de behandeling of het advies is drieledig:

  • Uw houding verbeteren
  • Voor meer bewegingsvrijheid te zorgen
  • U een betere kwaliteit van leven te geven

  Klachten voorkomen

  In onze praktijk in Oss bieden we algemene fysiotherapie die u kan helpen met uw klacht. Daarnaast werken we ook preventief. Met andere woorden: we proberen om herhaling van uw klachten te voorkómen. En in het geval van chronische klachten: we proberen om deze op de langere termijn te laten verminderen.

  Persoonlijk behandelplan

  De fysiotherapeut stelt samen met u een behandelplan op. Uw persoonlijke wensen, uw lichamelijke situatie en eventuele andere gezondheidsfactoren zijn hierbij het uitgangspunt. Met specifieke behandelingen, oefeningen en adviezen proberen we samen tot een goed antwoord op uw klachten te komen.

  Kwaliteitsregister

  Al onze fysiotherapeuten zijn opgenomen in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie. Dat betekent dat zij voldoen aan alle eisen die aan algemeen fysiotherapeuten gesteld worden.

   

  Vergoedingen

  Vergoedingen algemene fysiotherapie

  Het is belangrijk dat u zelf nagaat hoeveel behandelingen door uw zorgverzekeraar worden vergoed. De laatste jaren hebben er namelijk veel veranderingen plaatsgevonden rond de vergoedingen voor fysiotherapie.

  Komt u er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op: 0412 63 62 34.

  Goed om te weten: we hebben bij álle verzekeraars een contract.

  Vergoedingen voor fysiotherapie maken deel uit van uw aanvullende verzekering en gaan dus niet ten koste van uw eigen risico. Een uitzondering hierop zijn de behandelingen voor chronische klachten; na de 20ste behandeling gaan deze wel ten koste van uw eigen risico.

  Aanmelden

  Aanmelden algemene fysiotherapie

  Wit u meer weten over algemene fysiotherapie? Of direct een afspraak maken? Maak dan direct een afspraak via de website of stuur  een e-mail naar info@medifitoss.nl. Uiteraard kunt u uw vragen ook telefonisch stellen: 0412 63 62 34.

  Wilt u liever teruggebeld worden? Laat dan uw gegevens achter. Uiterlijk de volgende werkdag hoort u van ons.

   Naam

   Telefoonnummer

   privacy

   Weten of uw behandeling wordt vergoed?