fbpx

Meer informatie

Laat hieronder uw naam, email en/of telefoon gegevens achter.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.


  privacy

  Meer informatie

  Laat hieronder uw naam, email en/of telefoon gegevens achter.
  Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.


   privacy

   Aan- en afmelden

   Wilt u zich aanmelden voor fysiotherapie of fitness van Medifit? Dan kunt u bellen voor afspraak naar: 0412 – 63 62 34. Bij fysiotherapie gelden daarnaast de onderstaande opmerkingen.

   Het is bij elke vorm van fysiotherapie belangrijk dat u duidelijk aangeeft om welke klacht het gaat. Ook horen we graag of u bent doorverwezen naar een gespecialiseerde fysiotherapeut.

   Eerste consult Medifit

   Tijdens het eerste consult in onze praktijk in Oss onderzoeken we uw klacht en stellen we een behandelplan op. Hierin staan de therapievorm en het mogelijke aantal behandelingen. Ook ondertekenen we het intakeformulier. Hiermee geeft u aan dat u weet in hoeverre uw behandelingen worden vergoed.

   Meenemen

   Zou u in ieder geval het volgende mee willen nemen naar het eerste consult?

   • Uw verzekeringsgegevens: de naam van uw zorgverzekeraar en het type verzekering
   • Uw legitimatiebewijs (paspoort, ID of rijbewijs)
   • De verwijsbrief (indien u deze heeft gekregen)
   • Een handdoek

   Goed om te weten: over het algemeen starten we pas tijdens uw volgende afspraak met de behandeling tenzij er een dubbele afspraak is gepland.

   Afmelden

   Indien uw afspraak – om wat voor reden dan ook – niet door kan gaan, dient u dit uiterlijk 24 uur voor de afgesproken behandeling telefonisch te melden: 0412 – 63 62 34.

   Doet u dit niet, dan zijn wij genoodzaakt om de behandelprijs toch bij u in rekening te brengen. In overleg met het secretariaat of de behandelend fysiotherapeut kan bij ziekte of onvoorziene omstandigheden van deze regel worden afgeweken.

   Weten of uw behandeling wordt vergoed?