fbpx

Contact

  Maak direct een afspraak

  Naam*

  E-mail*

  Telefoon

  Met welke afdeling wilt u contact opnemen*

  Onderwerp

  Kies uw locatie

  Omschrijf kort uw pijnklacht

  Onderwerp

  Kies uw locatie

  Uw bericht

  Onderwerp

  Uw bericht

  privacy

  Aan- en afmelden

  Wilt u zich aanmelden voor fysiotherapie of fitness van Medifit? Dan kunt u bellen voor afspraak naar: 0412 – 63 62 34. Bij fysiotherapie gelden daarnaast de onderstaande opmerkingen.

  Het is bij elke vorm van fysiotherapie belangrijk dat u duidelijk aangeeft om welke klacht het gaat. Ook horen we graag of u bent doorverwezen naar een gespecialiseerde fysiotherapeut.

  Eerste consult Medifit

  Tijdens het eerste consult in onze praktijk in Oss onderzoeken we uw klacht en stellen we een behandelplan op. Hierin staan de therapievorm en het mogelijke aantal behandelingen. Ook ondertekenen we het intakeformulier. Hiermee geeft u aan dat u weet in hoeverre uw behandelingen worden vergoed.

  Meenemen

  Zou u in ieder geval het volgende mee willen nemen naar het eerste consult?

  • Uw verzekeringsgegevens: de naam van uw zorgverzekeraar en het type verzekering
  • Uw legitimatiebewijs (paspoort, ID of rijbewijs)
  • De verwijsbrief (indien u deze heeft gekregen)
  • Een handdoek

  Goed om te weten: over het algemeen starten we pas tijdens uw volgende afspraak met de behandeling tenzij er een dubbele afspraak is gepland.

  Afmelden

  Indien uw afspraak – om wat voor reden dan ook – niet door kan gaan, dient u dit uiterlijk 24 uur voor de afgesproken behandeling telefonisch te melden: 0412 – 63 62 34.

  Doet u dit niet, dan zijn wij genoodzaakt om de behandelprijs toch bij u in rekening te brengen. In overleg met het secretariaat of de behandelend fysiotherapeut kan bij ziekte of onvoorziene omstandigheden van deze regel worden afgeweken.

  Weten of uw behandeling wordt vergoed?