fbpx

Contact

  Maak direct een afspraak

  Naam*

  E-mail*

  Telefoon

  Met welke afdeling wilt u contact opnemen*

  Onderwerp

  Kies uw locatie

  Omschrijf kort uw pijnklacht

  Onderwerp

  Kies uw locatie

  Uw bericht

  Onderwerp

  Uw bericht

  privacy

  Kinderfysiotherapie

  Medifit biedt kinderfysiotherapie in Oss. De fysiotherapie richt zich op (dreigende) gezondheidsproblemen die het bewegen beïnvloeden van kinderen in de leeftijd van 0 tot 18 jaar. Het domein van de fysiotherapeut betreft met name:

  • Baby’s met een asymmetrie/voorkeurshouding of overstrekkenEen kinderfysiotherapeute van Medifit Oss helpt een kind met een oefening op een balans bal
  • Een vertraagd motorisch niveau (grove en/of fijne motoriek ten opzichte van leeftijdgenoten)
  • Schrijfproblemen
  • Houdings- en bewegingsproblemen
  • Vermoeidheids- en conditieproblemen
  • Klachten na bijvoorbeeld een val of een blessure

  Voor kinderfysiotherapie is geen verwijzing nodig. Kinderen van 0 tot 18 jaar hebben maximaal achttien behandelingen fysiotherapie uit de basisverzekering. Twijfel dus niet om een afspraak te maken en langs te komen om te kijken wat we voor uw kind(eren) kunnen betekenen.

  Meer weten?
  Bel ons Mail ons Direct aanmelden

   

  Meer weten? Bel:   0412 636 234

  Werkwijze

  Werkwijze kinderfysiotherapie

  Medifit biedt kinderfysiotherapie in Oss, waar er samen met u  en uw kind een behandelplan op wordt opgesteld. Persoonlijke wensen, uw lichamelijke situatie en eventuele andere gezondheidsfactoren zijn hierbij het uitgangspunt. De behandeling is gericht op het stimuleren en vergroten van de motorische ontwikkeling van uw kind.  Het doel is dat uw kind beter gaat functioneren in zijn fysieke en sociale omgeving. Functionele aspecten maar ook plezier in bewegen staan hierbij centraal. Er wordt gewerkt met speciaal oefenmateriaal voor kinderen. Bij zuigelingen bestaat de behandeling voor een groot deel uit hanterings- en speladviezen aan ouders.

  Klachten voorkomenEen kinderfysiotherapeute van Medifit Oss helpt een kind bij het opstapelen van blokjes

  Paulien helpt uw kind graag bij zijn/haar klachten maar werkt ook graag preventief.  Met andere woorden: ze probeert om herhaling van uw klachten te voorkómen. Aangezien extra bewegen geen kwaad kan, ook voor kinderen niet,  hebben we voor iedere leeftijdsgroep fitness groepen ontwikkeld waarbij plezier in bewegen centraal staat.

  Kwaliteitsregister

  Paulien van de Veerdonk heeft de master Kinderfysiotherapie gevolgd in Breda en is aangesloten bij het Centraal Kwaliteitsregister voor Fysiotherapie. Dat betekent dat zij voldoet aan alle eisen die aan algemeen fysiotherapeuten gesteld worden.

  Vergoedingen

  Kinderfysiotherapie: Vergoeding

  Kinderen van 0 tot 18 jaar hebben maximaal achttien behandelingen fysiotherapie uit de basisverzekering. Na achttien behandelingen is de vergoeding afhankelijk van de wijze waarop u aanvullend verzekerd bent. Dit kunt u in uw polis terugvinden of bij uw verzekeraar informeren.

  Direct toegankelijk (m.u.v. huisbezoeken)

  Kinderfysiotherapie is direct toegankelijk, dat wil zeggen dat er geen verwijzing nodig is om voor vergoeding in aanmerking te komen.
  Voor kinderfysiotherapie aan huis dient er wel een verwijzing te zijn van huisarts, specialist of jeugd/consultatiebureau-arts.

  Aanmelden

  Kinderfysiotherapie: Aanmelden

  Wilt u meer weten over kinderfysioherapie? Of direct een afspraak maken? Stuur dan een e-mail naar info@medifitoss.nl. Uiteraard kunt u uw vragen ook telefonisch stellen: 0412 63 62 34.

  Wilt u liever teruggebeld worden? Laat dan uw gegevens achter. Uiterlijk de volgende werkdag hoort u van ons.

   Naam

   Telefoonnummer

   privacy

   Paulien van de Veerdonk


   BIG nr: 09919871304

   Siem van Berkel


   BIG nr: BIG nr: 79918634704

   Marloes van Deijne


   BIG nr: BIG nr: 69926982704

   Weten of uw behandeling wordt vergoed?