fbpx

Contact

  Maak direct een afspraak

  Naam*

  E-mail*

  Telefoon

  Met welke afdeling wilt u contact opnemen*

  Onderwerp

  Kies uw locatie

  Omschrijf kort uw pijnklacht

  Onderwerp

  Kies uw locatie

  Uw bericht

  Onderwerp

  Uw bericht

  privacy

  Afvallen met Medifit

  Wilt u gewicht verliezen? Op een gezonde en verantwoorde manier afvallen? En kunt u daarbij wel een steuntje in de rug gebruiken? Afvallen met Medifit in Oss kan dat steuntje zijn.

  • Afvallen onder deskundige begeleiding
  • In groepsverband werken aan uw schema

  Meer weten?
  Bel ons Mail ons meld u direct aan

  Werkwijze

  Werkwijze Afvallen met Medifit

  Afvallen met Medifit is een groepsprogramma, waarin iedere deelnemer aan zijn of haar eigen persoonlijke doelen werkt. U traint onder begeleiding van een team ervaren begeleiders, zoals fitness trainers, fysiotherapeuten en diëtisten van diëtist Ruth. Samen werken we aan:

  • Minder kilo’s
  • Betere conditie
  • Meer kracht
  • Gezonde voeding en beweging

  Motivatie

  In deze beweeggroep is motivatie een belangrijk element. Het feit dat u in een groep gelijkgestemden traint, helpt u bij het vinden en vasthouden van de juiste drive. Daarnaast is plezier in het sporten een belangrijk onderdeel van de lessen.

  Persoonlijke intake

  Voordat u instroomt, brengen we tijdens een persoonlijk intakegesprek uw fysieke en mentale gezondheid in kaart. Ook bepalen we samen uw einddoel en delen we de weg daarnaartoe op in haalbare stappen. De intake vormt uiteindelijk de basis voor uw persoonlijke trainingsschema.

  • Trainingsprogramma
   12 weken lang traint u twee keer per week in een groep van maximaal 12 personen. We passen uw programma tussentijds regelmatig aan (afhankelijk van uw vorderingen).
  • Voorlichting
   We helpen u bij het vormgeven van een gezonde levensstijl. Van onze fysiotherapeut krijgt u bruikbare tips waar u in het dagelijks leven direct profijt van hebt.
  • Zelfmanagement
   U krijgt inzicht in wat er komt kijken bij een voor u gezonde levensstijl. We kijken hierbij naar beweging, voeding en gedrag.
  Tijden en kosten

  Tijden Afvallen met Medifit

  Afvallen met Medifit vindt plaats op de volgende dagen en tijden:

  Groep 1: Maandag + woensdag 20.00 – 21.00 uur
  Groep 2: Dinsdag + donderdag 20.00 – 21.00 uur
  Groep 3: Maandag + donderdag 19.00 – 20.00 uur
  Groep 4: Dinsdag + vrijdag 09.00 – 10.00 uur

  Kosten

  De kosten voor Afvallen met Medifit zijn erg afhankelijk van uw zorgpolis. Er zijn namelijk mogelijkheden om de kosten voor deelname (gedeeltelijk) vergoed te krijgen.

  Neem gerust contact met ons op, dan bekijken we samen wat voor u de kosten zijn: 0412 63 62 34.

  Aanmelden

  Aanmelden voor Afvallen met Medifit

  De kosten voor Afvallen met Medifit zijn erg afhankelijk van uw zorgpolis. Er zijn namelijk mogelijkheden om de kosten voor deelname gedeeltelijk vergoed te krijgen.

  Binnen Afvallen met Medifit verzorgt de diëtist drie themabijeenkomsten over voeding en gedragsverandering en samen met een personal trainer de coachings- motivatiebijeenkomst. Deze groepsbijeenkomsten vallen binnen het programma. Daarnaast zie je de diëtist één op één tijdens de intake voorafgaand aan het programma en, indien je dit op prijs stelt, tijdens het programma. Deze consulten vallen binnen het basispakket van je zorgverzekering. Daar wordt 3 uur begeleiding van de diëtist vergoedt. Deze kosten vallen binnen je eigen risico. Behalve als je binnen een van de drie zorgprogramma’s valt. Daar is sprake van als je diabetes hebt, risico voor hart- en vaatziekten of COPD. Dit is de zogenoemde ketenzorg, waarvoor je onder behandeling bij huisarts en praktijkondersteuner bent.

  Neem gerust contact met ons op, dan bekijken we samen wat voor u de kosten zijn: 0412 63 62 34 of mail naar janiek@medifitoss.nl.

  Wilt u liever teruggebeld worden? Laat dan uw gegevens achter. Uiterlijk de volgende werkdag hoort u van ons.

   Naam

   Telefoonnummer

   privacy

   Janiek van de Veerdonk


   BIG nr: 29921218004

   Stan de Haan


   BIG nr: BIG nr: 69929945204

   Marloes van Deijne


   BIG nr: 69926982704

   Laura Swinkels


   BIG nr: BIG nr: 79930148004

   Sanne Buil


   BIG nr: BIG nr: 49930705604

   Weten of uw behandeling wordt vergoed?