fbpx

Meer informatie

Laat hieronder uw naam, email en/of telefoon gegevens achter.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.


privacy

Meer informatie

Laat hieronder uw naam, email en/of telefoon gegevens achter.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.


privacy

ZwangerFit

Een zwangerschap heeft veel invloed op je lichaam en de wijze waarop je lichaam functioneert. De goede begeleiding van Medifit in Oss helpt je om eventuele klachten te voorkomen of te verminderen, zowel tijdens als na de zwangerschap.

  • Voor zwangere én net bevallen vrouwen
  • Behouden en weer opbouwen van conditie
  • Bruikbare tips en adviezen

Meer weten?
Bel ons Mail ons meld u direct aan

Werkwijze

Werkwijze

ZwangerFit is bedoeld voor vrouwen die lekker actief willen blijven en minimaal 16 weken zwanger zijn of minimaal vier weken geleden bevallen zijn. Met ZwangerFit werk je eens per week aan je conditie, spierkracht, coördinatie en stabiliteit. Een mooie manier om ook tijdens je zwangerschap te blijven sporten!

Ben je zwanger? Dan werk je aan het behouden van een goede conditie. Ben je net bevallen? Dan bouw je op een verantwoorde wijze weer conditie op, zodat je na je zwangerschap het sporten weer makkelijk oppikt.

Les onder begeleiding

De lessen staan onder leiding van een gespecialiseerde fysiotherapeut. Samen met andere zwangere vrouwen (maximale groepsgrootte: 10 personen) werk je aan een wisselend en gevarieerd oefenprogramma. Het resultaat: je bent tijdens én na de zwangerschap een stuk fitter!

Bruikbare tips

Naast aandacht voor de bovengenoemde zaken geven we je tijdens de lessen informatie en tips over houding en beweging. Onze fysiotherapeut is hierin gespecialiseerd. De bruikbare tips en praktische adviezen helpen je in allerlei situaties in het dagelijks leven.

Tijden en kosten

Tijden

Je kunt op ieder moment instromen in de beweeggroep ZwangerFit. ZwangerFit vindt plaats op dinsdagavond, van 19.00 tot 20.15 uur. We doen ongeveer 60 minuten oefeningen en besteden 15 minuten aan theorie/tips.

Kosten

Een reeks van 10 lessen ZwangerFit kost € 105 (5 lessen: € 57,50). Voor de intake betaal je daarnaast eenmalig € 30.

Tijdens de intake (30 minuten) bespreken we je zwangerschap, bepalen we je conditie en ontvang je je persoonlijke begeleidingsprogramma.

Vergoeding

Er zijn mogelijkheden om de kosten van deelname aan de beweeggroep ZwangerFit (gedeeltelijk) vergoed te krijgen. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van je zorgpolis. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op: 0412 63 62 34.

Aanmelden

Aanmelden

Wilt je meer weten over de beweeggroep ZwangerFit of je direct aanmelden? Stuur dan een e-mail naar info@medifitoss.nl. Uiteraard kun je je vragen ook telefonisch stellen: 0412 63 62 34.

Wilt u liever teruggebeld worden? Laat dan uw gegevens achter. Uiterlijk de volgende werkdag hoort u van ons.

Naam

Telefoonnummer

privacy

Weten of uw behandeling wordt vergoed?