fbpx

Meer informatie

Laat hieronder uw naam, email en/of telefoon gegevens achter.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.


  privacy

  Meer informatie

  Laat hieronder uw naam, email en/of telefoon gegevens achter.
  Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.


   privacy

   Fitness

   Voor de een is fitness een manier om lekker fit te blijven, de ander wil juist heel gericht kracht en conditie opbouwen. Bij Medifit in Oss kan het allebei. Wat uw reden of motivatie ook is: fitness bij Medifit betekent ‘verantwoord bewegen’.

   • Verantwoord bewegen
   • Kracht, cardio en oefenen
   • Persoonlijk trainingsschema

   Meer weten?
   Bel ons Mail ons Direct aanmelden

   bewegen_01

   Alle faciliteiten voor fitness

   In onze praktijk in Oss hebben we alle faciliteiten in huis: een krachtzaal, een cardiozaal en een oefenzaal. Toch zijn we geen traditionele sportschool. Bij ons bijvoorbeeld geen harde muziek en grote spiegels.

   Uitgebreide intake

   Bent u nieuw bij Medifit in Oss? Dan houden we een uitgebreide intake. Hierin bespreken we uw levensstijl en meten we uw conditie en fysieke gezondheid.

   Trainingsschema op maat

   Onze intake is zo uitgebreid, omdat aandacht voor de mens centraal staat in onze werkwijze. We willen veel van u weten, om een trainingsschema samen te kunnen stellen dat precies bij u past. Tijdens de eerste drie trainingen begeleiden we u persoonlijk, zodat u precies weet hoe u de fitnessoefeningen op de juiste wijze uitvoert.

   Vrij sporten

   Sporten kan onder begeleiding van een fysiotherapeut of sportinstructeur, maar vrij sporten is uiteraard ook mogelijk. Hiervoor hebben we vaste trainingstijden.

   NL Actief

   Wij zijn aangesloten bij de branchevereniging NL Actief en hanteren de standaard leveringsvoorwaarden. Klik hier om deze voorwaarden na te lezen.

   Weten of uw behandeling wordt vergoed?