fbpx

Contact

  Maak direct een afspraak

  Naam*

  E-mail*

  Telefoon

  Met welke afdeling wilt u contact opnemen*

  Onderwerp

  Kies uw locatie

  Omschrijf kort uw pijnklacht

  Onderwerp

  Kies uw locatie

  Uw bericht

  Onderwerp

  Uw bericht

  privacy

  Floor®

  Pelvic Floor

  Vaak hoor ik mensen vragen “waarom heet het nou Floor®?”. De link met zwangerschaps- en hersteltraining is voor veel mensen nog onbekend. Omdat het de nieuwste zwangerschapscursus in Nederland is, mag Floor® meer bekend gaan worden! Floor® staat letterlijk voor de ‘pelvic floor’, wat bekkenbodem betekent.Dit gebied is tijdens de zwangerschap erg belangrijk en verdient extra aandacht. Het is een spiergroep waar we normaal gesproken niet mee bezig zijn en misschien weet je dan ook niet goed waar je bekkenbodem zit. Laat staan dat je weet ‘wat je ermee moet’. Toch is het heel belangrijk om dit tijdens je zwangerschap te leren. Floor® gaat daarom tijdens je zwangerschap met jou aan de slag, zodat je alles leert over je bekkenbodem en het herstel daarvan.

  Zwangerschapscursus

  Floor® is de meest complete zwangerschapscursus, omdat het een combinatie is van zwangerschapstraining, bevallingsvoorbereiding en hersteltraining. Een goede voorbereiding op de bevalling blijkt goud waard te zijn. Compacte, eerlijke en nuchtere informatie is wat Floor® jou biedt. Iedereen weet dat het belangrijk is om fysiek actief te zijn, en zeker ook tijdens je zwangerschap. Dit is niet alleen goed voor jou, maar ook voor je kindje! Een win-win situatie dus.

  Eigen niveau

   

  Stond je voor je zwangerschap dagelijks in de sportschool? Of is het al drie jaar geleden dat je aan sport hebt gedaan? Floor® is geschikt voor iedereen! De cursus biedt tal van oefeningen en variaties, zodat er altijd een variant is die bij jou past. Aan Floor® de taak om iedereen de juiste trainingsprikkel te geven. En laat ze dat nou net een uitdaging vinden.

  Trainen buiten

  Een juiste trainingsprikkel is van belang en het mooie is dat er bij buitensporten meer inspanning wordt geleverd, maar je dezelfde vermoeidheid ervaart als bij binnensporten. Doordat je meer buiten bent, zorgt het zonlicht dat je meer vitamine D aanmaakt. Opnieuw een win-win situatie dus voor jou en je kindje. Doordat je steeds in een andere omgeving traint en te maken krijgt met wisselende weersomstandigheden en ondergronden, wordt het lichaam steeds op een nieuwe en complexere manier uitgedaagd.

  Groepsverband

  Bij Floor® train je nooit alleen. De groep bestaat zowel uit zwangere meiden als meiden die reeds bevallen zijn. Samen trainen kan net die extra stimulans geven om toch te gaan en dat extra beetje energie geven tijdens de trainingen. Trainen met Floor® is niet alleen fysiek goed voor je, ook mentaal werkt het positief! Tijd voor jezelf met fysieke inspanning en mentale ontspanning. Serieus wanneer het nodig is, maar vooral gezellig met elkaar.

  De cursus is ook geschikt ter voorbereiding van een bevalling. Het kan juist waardevol zijn om dit samen met een groepje te doen. Van elkaar kunnen we leren. Mocht een groep helemaal niks voor je zijn, dan kijkt Floor® graag met je mee naar eventuele andere opties!

  Floor® loopt met je mee

   

  < Terug naar overzicht

  Weten of uw behandeling wordt vergoed?