fbpx

Meer informatie

Laat hieronder uw naam, email en/of telefoon gegevens achter.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.


privacy

Meer informatie

Laat hieronder uw naam, email en/of telefoon gegevens achter.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.


privacy

Fysiotherapie bij zwangerschap

Iedere zwangere vrouw voelt weleens wat druk of pijn in de liezen, de lage rug of het bekken. Met fysiotherapie bij zwangerschap kunnen we je helpen om deze klachten te voorkomen of te verminderen.

  • Klachten voorkomen of verminderen
  • Eenvoudige uitleg en gerichte oefeningen

Tevens hebben wij ook de mogelijkheid om deel te nemen aan ZwangerFit. Dit is een groepsles speciaal voor zwangere vrouwen. Hierbij komen thema’s aan bod die van belang zijn in de zwangerschap. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bekkenbodemklachten, ademhalingsoefeningen of ontspanningstechnieken.

Meer weten?
Bel ons Mail ons Direct aanmelden

Werkwijze

Werkwijze fysiotherapie bij zwangerschap

Bekkenfysiotherapie is een erkende specialisatie die zich richt op het gehele bekkengebied: de lage rug, het bekken zelf, de bekkenbodem, de organen in het kleine bekken (zoals de blaas), de rug- en buikspieren en de baarmoeder.

Bekkentherapie helpt bij het verminderen of voorkomen van:

  • Ongewild urineverlies
  • Overmatige aandrang tot plassen
  • Lichamelijke problemen tijdens de zwangerschap of na de bevalling
  • Bekken- en/of onderrugpijn

Tijdens de behandelingen richten we ons op je specifieke hulpvraag in het bekkengebied. Door middel van eenvoudige uitleg en gerichte oefeningen helpen we je om de spiersamenwerking te verbeteren, waardoor klachten verminderen of worden voorkomen.

De behandelingen voor fysiotherapie bij zwangerschap vinden plaats bij Medifit. De overige behandelingen voor bekkenfysiotherapie vinden plaats bij Fysioplus: Gezondheidslaan 1C, Oss.

Vergoedingen

Vergoedingen fysiotherapie bij zwangerschap

Het is belangrijk dat je zelf nagaat hoeveel behandelingen door je zorgverzekeraar worden vergoed. De laatste jaren hebben er namelijk veel veranderingen plaatsgevonden rond de vergoedingen voor fysiotherapie.

Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op: 0412 63 62 34.

Goed om te weten: we hebben bij álle verzekeraars een contract.

Vergoedingen voor fysiotherapie maken deel uit van je aanvullende verzekering en gaan dus niet ten koste van je eigen risico. Een uitzondering hierop zijn de behandelingen voor chronische klachten; na de 20ste behandeling gaan deze wel ten koste van je eigen risico.

Aanmelden

Aanmelden voor fysiotherapie bij zwangerschap

Wil je meer weten over fysiotherapie bij zwangerschap (bekkenfysiotherapie)? Of direct een afspraak maken? Stuur dan een e-mail naar info@medifitoss.nl. Uiteraard kun je je vragen ook telefonisch stellen: 0412 63 62 34.

Wilt u liever teruggebeld worden? Laat dan uw gegevens achter. Uiterlijk de volgende werkdag hoort u van ons.

Naam

Telefoonnummer

privacy

Weten of uw behandeling wordt vergoed?