fbpx

Meer informatie

Laat hieronder uw naam, email en/of telefoon gegevens achter.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.


privacy

Sportfysiotherapie

Kunt u niet vrijuit sporten? Heeft u een blessure? Of wilt u een persoonlijk advies over uw training? Sportfysiotherapie helpt u daarbij. Een sportfysiotherapeut van Medifit in Oss begrijpt bovendien als geen ander dat u snel weer aan de slag wilt.

  • Voor zowel beginners als topsporters
  • Veel aandacht voor preventie
  • Erkende sportfysiotherapeuten

Meer weten? Bel: 0412 636 234 of meld u direct aan

Werkwijze

Werkwijze sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie is er voor iedereen: van beginner tot professionele sporter. Het gaat daarbij vaak om blessures, maar ook om adviezen om optimaal te bewegen. Samen bevorderen we de sportprestaties en – niet te vergeten – het plezier dat sporten geeft.

Ook niet-sporters en mensen met een chronische aandoening komen naar de sportfysiotherapeut. Zij trainen bijvoorbeeld vanuit minimale belastbaarheid langzaam op naar een wat hoger niveau. Daarnaast maakt sportfysiotherapie regelmatig deel uit van de therapie bij ouderen en kinderen.

Preventie

De sportfysiotherapeut besteedt ook veel aandacht aan preventie. Hij of zij adviseert u over de beste manier van sporten en bewegen, om herhaling of nieuwe fysieke problemen te voorkomen.

Sportspreekuur

Het is nu eenmaal zo: waar gesport wordt, raken mensen geblesseerd. Vaak gebeurt dat in het weekend. Het is dan prettig dat een gespecialiseerde sportfysiotherapeut snel naar uw blessure kijkt. Dat kan tijdens het sportspreekuur dat we bij veel verenigingen in Oss hebben. Informeer bij ons (of bij je club) naar de actuele tijden van het sportspreekuur.

De sportfysiotherapeut kan u dan direct vertellen wat u het beste met uw blessure kunt doen. En is er een behandeltraject nodig? Dan kunnen we dat voor u meteen in gang zetten.

We hebben sportspreekuren bij de volgende sportverenigingen in Oss:

  • ROC; opleiding sport en bewegen
  • Arethusa
  • Mx Performance
  • OTTC
  • Mountainbike Club Oss
  • Turnoss

Wanneer u lid bent van één van deze verenigingen, kunt u op maandag vóór 10.00 uur bellen (0412 636 234). Dan kunt u diezelfde dag nog bij uw sportfysiotherapeut terecht. Maar ook als u geen lid bent van deze sportclubs streven we ernaar om u zo snel mogelijk te begeleiden. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Medifit Spoedlijn

Sporters die in het weekend geblesseerd raken, kunnen de Medifit Spoedlijn bellen. Deze is als volgt bereikbaar:

Zaterdag09.00 – 11.00 uur*
16.00 – 17.00 uur*
0412 636 234
Zondag09.00 – 10.00 uur*
16.00 – 17.00 uur*
0412 636 234

* Buiten deze tijdvakken krijgt u onze voicemail. Als u hierop uw bericht achterlaat, bellen we u terug tijdens het eerstvolgende tijdvak.

De fysiotherapeut beoordeelt aan de hand van het telefoongesprek wat u het beste met uw blessure kunt doen en geeft u daarover advies. Is directe behandeling wenselijk, dan is dat mogelijk in onze praktijk in Oss. Dat bespreken we dan meteen. Uiteraard kunnen ook leiders, trainers en verzorgers de spoedlijn bellen.

ClubFit

ClubFit is eind 2014 ontwikkeld door Bewegingscentrum Medifit Oss om clubs in de regio Oss e.o. medisch te ondersteunen met maar één doel: top sportzorg op maat voor iedereen.

Bewegingscentrum Medifit Oss stelt zich als doel om met ClubFit sportclubs in de regio Oss en omgeving (para)medisch begeleiding te bieden. Denk hierbij aan een sportspreekuur, fysieke testen, cursussen / clinics en zijn we beschikbaar voor evenementen bij de clubs.

Mocht u hier meer over willen weten neemt dan contact op via 0412-636234.

Vergoedingen

Vergoedingen sportfysiotherapie

Het is belangrijk dat u zelf nagaat hoeveel behandelingen door uw zorgverzekeraar worden vergoed. De laatste jaren hebben er namelijk veel veranderingen plaatsgevonden rond de vergoedingen voor fysiotherapie.

Komt u er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op: 0412 63 62 34.

Goed om te weten: we hebben bij álle verzekeraars een contract.

Vergoedingen voor fysiotherapie maken deel uit van uw aanvullende verzekering en gaan dus niet ten koste van uw eigen risico. Een uitzondering hierop zijn de behandelingen voor chronische klachten; na de 20ste behandeling gaan deze wel ten koste van uw eigen risico.

Aanmelden

Aanmelden sportfysiotherapie

Wilt u meer weten over sportfysiotherapie? Of direct een afspraak maken? Stuur dan een e-mail naar info@medifitoss.nl. Uiteraard kunt u uw vragen ook telefonisch stellen: 0412 63 62 34.

Sportspreekuur

Wanneer u lid bent van één van de genoemde verenigingen, kunt u op maandag vóór 10.00 uur bellen (0412 636 234). Dan kunt u diezelfde dag nog bij uw sportfysiotherapeut terecht.

Wilt u liever teruggebeld worden? Laat dan uw gegevens achter. Uiterlijk de volgende werkdag hoort u van ons.

Naam

Telefoonnummer

privacy

Weten of uw behandeling wordt vergoed?