fbpx

Meer informatie

Laat hieronder uw naam, email en/of telefoon gegevens achter.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.


  privacy

  Meer informatie

  Laat hieronder uw naam, email en/of telefoon gegevens achter.
  Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.


   privacy

   Sportfysiotherapie

   Kunt u niet vrijuit sporten? Heeft u een blessure? Of wilt u een persoonlijk advies over uw training? Sportfysiotherapie helpt u daarbij. Een sportfysiotherapeut van Medifit in Oss begrijpt bovendien als geen ander dat u snel weer aan de slag wilt.

   • Voor zowel beginners als topsporters
   • Veel aandacht voor preventie
   • Erkende sportfysiotherapeuten

   Meer weten?
   Bel ons Mail ons Direct aanmelden


    

    

    

    

   Werkwijze

   Werkwijze sportfysiotherapie

   Sportfysiotherapie is er voor iedereen: van beginner tot professionele sporter. Het gaat daarbij vaak om blessures, maar ook om adviezen om optimaal te bewegen. Samen bevorderen we de sportprestaties en – niet te vergeten – het plezier dat sporten geeft.

   Ook niet-sporters en mensen met een chronische aandoening komen naar de sportfysiotherapeut. Zij trainen bijvoorbeeld vanuit minimale belastbaarheid langzaam op naar een wat hoger niveau. Daarnaast maakt sportfysiotherapie regelmatig deel uit van de therapie bij ouderen en kinderen.

   Preventie

   De sportfysiotherapeut besteedt ook veel aandacht aan preventie. Hij of zij adviseert u over de beste manier van sporten en bewegen, om herhaling of nieuwe fysieke problemen te voorkomen.

   Medifit Spoedlijn

   Sporters die in het weekend geblesseerd raken, kunnen de Medifit Spoedlijn bellen. Deze is als volgt bereikbaar:

   Zaterdag 09.00 – 11.00 uur*
   16.00 – 17.00 uur*
   0412 636 234
   Zondag 09.00 – 10.00 uur*
   16.00 – 17.00 uur*
   0412 636 234

   * Buiten deze tijdvakken krijgt u onze voicemail. Als u hierop uw bericht achterlaat, bellen we u terug tijdens het eerstvolgende tijdvak.

   De fysiotherapeut beoordeelt aan de hand van het telefoongesprek wat u het beste met uw blessure kunt doen en geeft u daarover advies. Is directe behandeling wenselijk, dan is dat mogelijk in onze praktijk in Oss. Dat bespreken we dan meteen. Uiteraard kunnen ook leiders, trainers en verzorgers de spoedlijn bellen.

   ClubFit

   ClubFit is eind 2014 ontwikkeld door Bewegingscentrum Medifit Oss om clubs in de regio Oss e.o. medisch te ondersteunen met als doel om (Top) sportzorg op maat te maken voor iedereen. Bewegingscentrum MEdifit Oss stelt zich als doel om met ClubFit sportclubs in regio Oss omgeving (para)medische begeleiding te bieden. Denk hierbij aan een sportspreekuur, sport specifieke traingingen, cursussen/clinics of ondersteuning bij evenementen van een club. Momenteel hebben we samenwerkingen met veel verschillende clubs in de regio:

   • ROC; opleiding sport en bewegen
   • Arethusa
   • TOZ
   • Breakpoint
   • MX Performance
   • OTTC
   • Mountainbike Club Oss
   • Turnoss
   • Golfclub de Ooijense Zij

   Mocht u hier meer over willen weten  of geïnteresseerd zijn in een mogelijke samenwerking neem dan contact op via 0412-636234.

   Vergoedingen

   Vergoedingen sportfysiotherapie

   Het is belangrijk dat u zelf nagaat hoeveel behandelingen door uw zorgverzekeraar worden vergoed. De laatste jaren hebben er namelijk veel veranderingen plaatsgevonden rond de vergoedingen voor fysiotherapie.

   Komt u er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op: 0412 63 62 34.

   Goed om te weten: we hebben bij álle verzekeraars een contract.

   Vergoedingen voor fysiotherapie maken deel uit van uw aanvullende verzekering en gaan dus niet ten koste van uw eigen risico. Een uitzondering hierop zijn de behandelingen voor chronische klachten; na de 20ste behandeling gaan deze wel ten koste van uw eigen risico.

   Aanmelden

   Aanmelden sportfysiotherapie

   Wilt u meer weten over sportfysiotherapie? Of direct een afspraak maken? Stuur dan een e-mail naar info@medifitoss.nl. Uiteraard kunt u uw vragen ook telefonisch stellen: 0412 63 62 34.

    

   Wilt u liever teruggebeld worden? Laat dan uw gegevens achter. Uiterlijk de volgende werkdag hoort u van ons.

    Naam

    Telefoonnummer

    privacy

    Sjemaine van Zeeland


    BIG nr: 33062401004

    Stefan van Zijtveld


    BIG nr: 39918949804

    Jason van Ieperen


    BIG nr: 59922811604

    Weten of uw behandeling wordt vergoed?