fbpx

Meer informatie

Laat hieronder uw naam, email en/of telefoon gegevens achter.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.


privacy

Meer informatie

Laat hieronder uw naam, email en/of telefoon gegevens achter.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.


privacy

Huisregels Fitness

Beste Medifitter,

Onlangs is er weer een persconferentie geweest, zoals jullie mogelijk al hebben gezien. In de fitness zijn relatief weinig aanpassingen nodig om jullie allemaal zo veilig en verantwoord als mogelijk in beweging te kunnen houden. Graag willen wij jullie blijven motiveren en zullen hier alles aan gaan doen, dan wel op een aangepaste wijze.

Concreet houdt dit in dat de meeste lessen door kunnen gaan, zoals we de afgelopen tijd hebben gedaan. 

Wij verwijzen voor verdere toelichting naar de regels zoals deze zijn opgesteld door het RIVM.

Zoals jullie gewend zijn reserveer je een tijd via de tijdsslotapp. We vragen je om buiten aan de achterzijde van het gebouw te wachten tot een van onze medewerkers je binnen laat. Bij binnenkomst desinfecteer je je handen en kan je je spullen inclusief je mondkapje in een kluisje leggen. Let op de kleedkamers en douches zijn niet toegankelijk conform de nieuwe regels. Daarnaast vragen jullie om met een mondkapje het gebouw binnen te komen en ook te verlaten. Tijdens het sporten is dat niet nodig. Vanaf maandag kan ieder lid bij 1 van onze instructeurs een eigen uitwasbaar mondkapje ophalen.

Heb je vragen in het algemeen of voor jouw specifieke situatie mail of bel ons zodat we samen tot een passende oplossing kunnen komen.

Samen blijven we veilig werken aan onze gezondheid!

Met vriendelijke groet,

Team Medifit fitness

 

Weten of uw behandeling wordt vergoed?