fbpx

Meer informatie

Laat hieronder uw naam, email en/of telefoon gegevens achter.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.


  privacy

  Meer informatie

  Laat hieronder uw naam, email en/of telefoon gegevens achter.
  Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.


   privacy

   Kinderfysiotherapie

   Wat doet een kinderfysiotherapeut?

   Kinderfysiotherapie richt zich op (dreigende) gezondheidsproblemen die het bewegen beïnvloeden van kinderen in de leeftijd van 0 tot 18 jaar. Het domein van de kinderfysiotherapeut betreft met name:

   Voor kinderfysiotherapie is geen verwijzing nodig. Kinderen van 0 tot 18 jaar hebben maximaal achttien behandelingen fysiotherapie uit de basisverzekering. Twijfel dus niet om een afspraak te maken en langs te komen om te kijken wat we voor uw kind(eren) kunnen betekenen.

   Meer weten?
   Bel ons Mail ons Direct aanmelden

    

   Meer weten? Bel:   0412 636 234

   Werkwijze

   Werkwijze kinder fysiotherapie

   De kinderfysiotherapeut stelt samen met u  en uw kind een behandelplan op. Persoonlijke wensen, uw lichamelijke situatie en eventuele andere gezondheidsfactoren zijn hierbij het uitgangspunt. De behandeling is gericht op het stimuleren en vergroten van de motorische ontwikkeling van uw kind.  Het doel is dat uw kind beter gaat functioneren in zijn fysieke en sociale omgeving. Functionele aspecten maar ook plezier in bewegen staan hierbij centraal. Er wordt gewerkt met speciaal oefenmateriaal voor kinderen. Bij zuigelingen bestaat de behandeling voor een groot deel uit hanterings- en speladviezen aan ouders.

   Klachten voorkomen

   Paulien helpt uw kind graag bij zijn/haar klachten maar werkt ook graag preventief.  Met andere woorden: ze probeert om herhaling van uw klachten te voorkómen. Aangezien extra bewegen geen kwaad kan, ook voor kinderen niet,  hebben we voor iedere leeftijdsgroep fitness groepen ontwikkeld waarbij plezier in bewegen centraal staat.

   Kwaliteitsregister

   Paulien van de Veerdonk heeft de master Kinderfysiotherapie gevolgd in Breda en is aangesloten bij het Centraal Kwaliteitsregister voor Fysiotherapie. Dat betekent dat zij voldoet aan alle eisen die aan algemeen fysiotherapeuten gesteld worden.

   Vergoedingen

   Kinderfysiotherapie: Vergoeding

   Kinderen van 0 tot 18 jaar hebben maximaal achttien behandelingen fysiotherapie uit de basisverzekering. Na achttien behandelingen is de vergoeding afhankelijk van de wijze waarop u aanvullend verzekerd bent. Dit kunt u in uw polis terugvinden of bij uw verzekeraar informeren.

   Direct toegankelijk (m.u.v. huisbezoeken)

   Kinderfysiotherapie is direct toegankelijk, dat wil zeggen dat er geen verwijzing nodig is om voor vergoeding in aanmerking te komen.
   Voor kinderfysiotherapie aan huis dient er wel een verwijzing te zijn van huisarts, specialist of jeugd/consultatiebureau-arts.

   Aanmelden

   Kinderfysiotherapie: Aanmelden

   Wilt u meer weten over kinderfysioherapie? Of direct een afspraak maken? Stuur dan een e-mail naar info@medifitoss.nl. Uiteraard kunt u uw vragen ook telefonisch stellen: 0412 63 62 34.

   Wilt u liever teruggebeld worden? Laat dan uw gegevens achter. Uiterlijk de volgende werkdag hoort u van ons.

    Naam

    Telefoonnummer

    privacy

    Paulien van de Veerdonk


    BIG nr: 09919871304

    Weten of uw behandeling wordt vergoed?