fbpx

Contact

  Maak direct een afspraak

  Naam*

  E-mail*

  Telefoon

  Met welke afdeling wilt u contact opnemen*

  Onderwerp

  Kies uw locatie

  Omschrijf kort uw pijnklacht

  Onderwerp

  Kies uw locatie

  Uw bericht

  Onderwerp

  Uw bericht

  privacy

  Lichaam en geest

  Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom bieden vindt u bij Medifit niet alleen fysieke sportprogramma’s, maar ook trainingen die gericht zijn op mentaal welbevinden.

  Tal van klachten hoeven niet (rechtstreeks) een fysieke oorzaak te hebben. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Hoofdpijn
  • Hyperventilatie
  • Pijn
  • Slaapproblemen
  • Stress
  • Vermoeidheid

  Daarom heeft Medifit een uitgebreid pakket aan ‘interventies’ die lichaam en geest (weer) in balans brengen. Dat kan zowel in groepsverband als op individuele basis.

  Meer weten? Bel: 0412 636 234 of meld u direct aan

  Werkwijze

  Werkwijze

  Vaak twijfelen patiënten over welke aanpak het beste bij ze past. Hebben ze wel echt een burn-out? Waar komt die hoofdpijn nou werkelijk vandaan? Zou die somberheid niet gewoon vanzelf overgaan?

  Het is niet erg als u het antwoord niet weet. Wij brengen uw klacht(en) in kaart en kennen de verschillen tussen oorzaak en gevolg. Daardoor kunnen we u helpen op een manier die bij u past.

  Klachtenvermindering

  Uiteindelijk zult u in de meeste gevallen merken dat uw klachten verminderen. Ook werken we (waar nodig) aan acceptatie van de klacht. Het gevolg: minder beperkingen in het dagelijks leven en meer activiteit en participatie.

  Positieve gezondheid

  Voor alle interventies geldt dat we werken vanuit ‘positieve gezondheid’. Dat betekent dat we de kracht van de patiënt benadrukken en minder focussen op de aanleiding, klacht of beperking.

  Aanmelden

  Aanmelden

  Wilt u meer weten over hoe u uw klacht aan kunt pakken? Of u aanmelden? Stuur dan een e-mail naar info@medifitoss.nl. Uiteraard kunt u uw vragen ook telefonisch stellen: (0412) 63 62 34.

  Wilt u liever teruggebeld worden? Laat dan uw gegevens achter. Uiterlijk de volgende werkdag hoort u van ons.

   Naam

   Telefoonnummer

   privacy

   Tijden en kosten

   Tijden

   De Lichaam en Geest-programma’s hebben geen vaste dagen en/of tijden. De meeste programma’s starten zodra zich voldoende deelnemers hebben aangemeld.

   Kosten

   Veel Lichaam en Geest-programma’s zijn vrij toegankelijk voor iedereen met een Medifit-abonnement. In veel gevallen kunt u ook de 10-Rittenkaart gebruiken.

   Wilt u meer informatie? Stuur dan een e-mail naar info@medifitoss.nl. Uiteraard kunt u uw vragen ook telefonisch stellen: (0412) 63 62 34.

   Weten of uw behandeling wordt vergoed?