fbpx

Contact

  Maak direct een afspraak

  Naam*

  E-mail*

  Telefoon

  Met welke afdeling wilt u contact opnemen*

  Onderwerp

  Kies uw locatie

  Omschrijf kort uw pijnklacht

  Onderwerp

  Kies uw locatie

  Uw bericht

  Onderwerp

  Uw bericht

  privacy

  Onderwijs en het werkveld

  Wisten jullie dat onze collega Martine van Onna meer tijd slijt voor een klas of collegezaal dan naast een behandelbank?

  Martine is op maandag de hele dag en donderdagochtend bij Medifit te vinden. Daarnaast is ze nu 6 jaar werkzaam als docent voor de Master Manueel Therapie en de Master na Master Manueel Therapie op de Vrije Universiteit in Brussel. Ze is hier verantwoordelijk voor de praktijklessen wervelkolom en klinisch redeneren, de theorie colleges duizeligheid en nekinstabiliteit en de lessen manueel therapie binnen de sport. Ook werk ze nu voor het derde jaar bij de opleiding Fysiotherapie in Eindhoven. Hier is ze verantwoordelijk voor de eerstejaars studenten voor zowel theorie als praktijk onderwijs.

  “Juist de combinatie is heel waardevol, als ik bij Medifit iets bijzonders meemaak of een interessante patiënt zie kan ik dit delen in de klas, anoniem natuurlijk! Juist die verhalen uit het werkveld maken het interessant en inzichtelijk voor de studenten. Nadeel van volledig in het onderwijs is dat je ‘vergeet’ hoe het werkt in de praktijk, die blijft ook veranderen namelijk qua verzekeringen en programma’s. Ook andersom is het effectief en neem ik veel nieuwe inzichten en kennis vanuit de opleiding mee terug naar Medifit. Als je langer in de praktijk staat is het een risico om te vervallen in de modus ‘ik doe het al jaren zo’, die valkuil kan je niet in stappen als je je handelen wekelijks tegen een klas moet verantwoorden”.

  < Terug naar overzicht

  Weten of uw behandeling wordt vergoed?