fbpx

Contact

  Maak direct een afspraak

  Naam*

  E-mail*

  Telefoon

  Met welke afdeling wilt u contact opnemen*

  Onderwerp

  Kies uw locatie

  Omschrijf kort uw pijnklacht

  Onderwerp

  Kies uw locatie

  Uw bericht

  Onderwerp

  Uw bericht

  privacy

   

  Sportmassage tijdens de 4daagse

  Kom glimlachend de 4Daagse door: boek een massage!

  Tijdens en voorafgaand aan de 4Daagse zijn staan onze sportmasseurs weer klaar om  jou als deelnemer te voorzien van een massage. Het doel van de massage is dat je snel herstelt van je inspanning en de volgende dag weer fit aan de start verschijnt. Als je op tijd je massages boekt dan ben je tijdens de 4Daagse verzekerd van een massage op de praktijk na afloop van je wandeldag.

  Een sportmassage stimuleert vermoeide spieren en zorgt voor een goede doorbloeding. Je herstelt sneller. Vocht en afvalstoffen worden afgevoerd, je spieren voelen weer soepel aan. Zo sta je elke dag weer fris aan de start.  Je kunt ook bij ons terecht voor het aanleggen van een elastische tape. Door de elastische tape aan te brengen op de spieren of gewrichten in uitgerekte positie wordt de natuurlijke beweging niet beperkt. Door de rekbaarheid past de elastische tape zich eenvoudig aan bij iedere natuurlijke beweging. Dit zorgt ervoor dat je geen beperkingen ervaart bij het bewegen. Hierdoor herstel je sneller van blessures en pijnklachten.

  De kosten voor een massage worden niet verzekerd door uw zorgverzekeraar en moet u dus zelf betalen. De kosten van een massage zijn:

  • 30 min: 30 euro
  • 45 min: 40 euro
  • 60 min: 60 euro

  Mocht je graag een massage/taping willen boeken vul dan je gegevens in dan nemen we contact met je op. Of bel 0412-636234 en maak een afspraak bij een van onze NGS Sportmasseurs. We wensen iedereen veel wandelplezier!