Meer informatie

Laat hieronder uw naam, email en/of telefoon gegevens achter.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Reuma

Ons reuma-groepsprogramma is geschikt voor mensen met iedere vorm van reuma. Medifit in Oss werkt gericht aan het verminderen en voorkomen van reumatische klachten.

  • Voor alle vormen van reuma
  • 12 weken, twee keer per week
  • Oefeningen, tips en advies

Meer weten? Bel:   0412 636 234 of meld u direct aan

Werkwijze

Werkwijze

Reuma is een ontstekingsziekte. Reumapatiënten ervaren onder andere stijfheid, pijn in de gewrichten en problemen met bewegen. Van alle reumapatiënten wordt 20 tot 40 procent doorverwezen naar een fysiotherapeut.

Spierkracht en houding

Tijdens ons Reuma-groepsprogramma werkt u onder deskundige begeleiding aan:

  • Het opbouwen van spierkracht
  • Een juiste houding
  • Uw belastbaarheid

U wordt beweeglijker en leert omgaan met uw klachten. Ook motivatie en plezier zijn belangrijke onderdelen van het groepsprogramma!

Duur: 12 weken

Het Reuma-trainingsprogramma van Medifit in Oss duurt 12 weken: iedere week trainen we twee keer. Instromen kan op ieder gewenst moment. In de Reuma-beweeggroepen is plaats voor maximaal 8 deelnemers, die ieder aan hun eigen trainingsprogramma werken.

Tips en advies

Naast de fysieke oefeningen bieden we u informatie, advies en tips, die u helpen in het dagelijks leven. Onze fysiotherapeut is hierin gespecialiseerd. Ook leren we u hoe u uw klachten zo goed mogelijk onder controle houdt. Na het programma kunt u daardoor de behaalde resultaten vasthouden en mogelijk zelfs verbeteren. Indien nodig werken we samen met een diëtist.

Tijden en kosten

Tijden Reuma-beweeggroep

De Reuma-beweeggroep wordt opgestart bij voldoende aanmeldingen (minimum aantal deelnemers: 4). De dag en het tijdstip van training worden in overleg bepaald.

Kosten Reuma-beweeggroep

Voor de zorgverzekering valt deelname aan de beweeggroep Reuma onder fysiotherapie (en dus onder de aanvullende verzekering). De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van uw zorgpolis.

Goed om te weten:

  • Wij hebben bij álle zorgverzekeraars een contract.
  • Vergoedingen die onder de aanvullende verzekering vallen (zoals fysiotherapie/reuma) gaan nooit ten koste van uw eigen risico.

Komt u er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op: 0412 63 62 34.

Aanmelden

Aanmelden Reuma-beweeggroep

Wilt u meer weten over de Reuma-beweeggroep of u direct aanmelden? Stuur dan een e-mail naar info@medifitoss.nl. Uiteraard kunt u uw vragen ook telefonisch stellen: 0412 63 62 34.

Wilt u liever teruggebeld worden? Laat dan uw gegevens achter. Uiterlijk de volgende werkdag hoort u van ons.

Naam

Telefoonnummer

Weten of uw behandeling wordt vergoed?