fbpx

Meer informatie

Laat hieronder uw naam, email en/of telefoon gegevens achter.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.


  privacy

  Meer informatie

  Laat hieronder uw naam, email en/of telefoon gegevens achter.
  Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.


   privacy

   Fysiotherapie

   Fysiotherapie is de behandelmethode voor klachten aan het bewegingsapparaat: de spieren, de gewrichten, de banden en de zenuwen. Een fysiotherapeut probeert klachten te verhelpen, maar ook te voorkomen. Vanuit onze praktijk in Oss doen we dat met diverse vormen van fysiotherapie.

   • Algemene fysiotherapie
   • Diverse specialisaties
   • Beweeggroepen

   Meer weten?
   Bel ons Mail ons meld u direct aan

    

   De fysiotherapeut is een specialist in bewegen. Hij of zij zoekt de oorzaak van de klacht en probeert deze met de juiste oefeningen en/of therapie te verminderen. Is dat gelukt, dan helpt hij u ook om verdere klachten te voorkómen, bijvoorbeeld met gerichte oefeningen voor thuis.

   Specialisaties

   Er zijn verschillende vormen van fysiotherapie. Afhankelijk van uw klacht bepalen we welke vorm voor u het meest geschikt is. Bij bepaalde ziektebeelden en klachten is het bovendien noodzakelijk dat u wordt behandeld door een gespecialiseerde fysiotherapeut.

   Wij hebben ervoor gekozen om met veel specialisaties te werken. Omdat we het breedste aanbod van fysiotherapie in Oss hebben, is de kans groot dat we u van dienst kunnen zijn.

   Fysiotherapie Oss

   De vormen van fysiotherapie die we in onze praktijk in Oss aanbieden:

   Beweeggroepen

   Daarnaast werken we met verschillende beweeggroepen: programma’s waarin u op uw eigen niveau – en onder kundige begeleiding – aan uw fysieke gesteldheid werkt.

   Uiteraard zijn al onze fysiotherapeuten ingeschreven in het Kwaliteitsregister.

   Weten of uw behandeling wordt vergoed?