fbpx

Contact

  Maak direct een afspraak

  Naam*

  E-mail*

  Telefoon

  Met welke afdeling wilt u contact opnemen*

  Onderwerp

  Kies uw locatie

  Omschrijf kort uw pijnklacht

  Onderwerp

  Kies uw locatie

  Uw bericht

  Onderwerp

  Uw bericht

  privacy

  Fysiotherapie

  Fysiotherapie is de behandelmethode voor klachten aan het bewegingsapparaat: de spieren, de gewrichten, de banden en de zenuwen. Een fysiotherapeut probeert klachten te verhelpen, maar ook te voorkomen. Vanuit onze praktijk in Oss doen we dat met diverse vormen van fysiotherapie.

  • Algemene fysiotherapie
  • Diverse specialisaties
  • Beweeggroepen

  Meer weten?
  Bel ons Mail ons meld u direct aan

   

  De fysiotherapeut is een specialist in bewegen. Hij of zij zoekt de oorzaak van de klacht en probeert deze met de juiste oefeningen en/of therapie te verminderen. Is dat gelukt, dan helpt hij u ook om verdere klachten te voorkómen, bijvoorbeeld met gerichte oefeningen voor thuis.

  Specialisaties

  Er zijn verschillende vormen van fysiotherapie. Afhankelijk van uw klacht bepalen we welke vorm voor u het meest geschikt is. Bij bepaalde ziektebeelden en klachten is het bovendien noodzakelijk dat u wordt behandeld door een gespecialiseerde fysiotherapeut.

  Wij hebben ervoor gekozen om met veel specialisaties te werken. Omdat we het breedste aanbod van fysiotherapie in Oss hebben, is de kans groot dat we u van dienst kunnen zijn.

  Fysiotherapie Oss

  De vormen van fysiotherapie die we in onze praktijk in Oss aanbieden:

  Beweeggroepen

  Daarnaast werken we met verschillende beweeggroepen: programma’s waarin u op uw eigen niveau – en onder kundige begeleiding – aan uw fysieke gesteldheid werkt.

  Uiteraard zijn al onze fysiotherapeuten ingeschreven in het Kwaliteitsregister.

  Weten of uw behandeling wordt vergoed?