fbpx

Meer informatie

Laat hieronder uw naam, email en/of telefoon gegevens achter.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.


  privacy

  Meer informatie

  Laat hieronder uw naam, email en/of telefoon gegevens achter.
  Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.


   privacy

   Algemene fysiotherapie Oss

   Wilt u af van lichamelijke klachten die u belemmeren in uw dagelijks leven? Of wilt u advies over een betere houding? Met elke hulpvraag over houding en beweging kan fysiotherapie van Medifit in Oss u helpen.

   • Betere houding
   • Meer bewegingsvrijheid
   • Hogere kwaliteit van leven

   Meer weten?
   Bel ons Mail ons Direct aanmelden

   Werkwijze

   Werkwijze algemene fysiotherapie

   Een algemeen fysiotherapeut behandelt patiënten die klachten en vragen hebben over houding en beweging. Het doel van de behandeling of het advies is drieledig:

   • Uw houding verbeteren
   • Voor meer bewegingsvrijheid te zorgen
   • U een betere kwaliteit van leven te geven

   Klachten voorkomen

   In onze praktijk in Oss helpen we u met uw klacht. Daarnaast werken we ook preventief. Met andere woorden: we proberen om herhaling van uw klachten te voorkómen. En in het geval van chronische klachten: we proberen om deze op de langere termijn te laten verminderen.

   Persoonlijk behandelplan

   De fysiotherapeut stelt samen met u een behandelplan op. Uw persoonlijke wensen, uw lichamelijke situatie en eventuele andere gezondheidsfactoren zijn hierbij het uitgangspunt. Met specifieke behandelingen, oefeningen en adviezen proberen we samen tot een goed antwoord op uw klachten te komen.

   Kwaliteitsregister

   Al onze fysiotherapeuten zijn opgenomen in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie. Dat betekent dat zij voldoen aan alle eisen die aan algemeen fysiotherapeuten gesteld worden.

    

   Vergoedingen

   Vergoedingen algemene fysiotherapie

   Het is belangrijk dat u zelf nagaat hoeveel behandelingen door uw zorgverzekeraar worden vergoed. De laatste jaren hebben er namelijk veel veranderingen plaatsgevonden rond de vergoedingen voor fysiotherapie.

   Komt u er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op: 0412 63 62 34.

   Goed om te weten: we hebben bij álle verzekeraars een contract.

   Vergoedingen voor fysiotherapie maken deel uit van uw aanvullende verzekering en gaan dus niet ten koste van uw eigen risico. Een uitzondering hierop zijn de behandelingen voor chronische klachten; na de 20ste behandeling gaan deze wel ten koste van uw eigen risico.

   Aanmelden

   Aanmelden algemene fysiotherapie

   Wit u meer weten over algemene fysiotherapie? Of direct een afspraak maken? Maak dan direct een afspraak via de website of stuur  een e-mail naar info@medifitoss.nl. Uiteraard kunt u uw vragen ook telefonisch stellen: 0412 63 62 34.

   Wilt u liever teruggebeld worden? Laat dan uw gegevens achter. Uiterlijk de volgende werkdag hoort u van ons.

    Naam

    Telefoonnummer

    privacy

    Weten of uw behandeling wordt vergoed?